Pričenja se nova sezona šova Kmetija: nov začetek!

1. 9. 2016

Na male zaslone Planet TV se vrača nova sezone priljubljenega šova Kmetija: Nov začetek. Čeprav smo gledalci vzljubili idilično posestvo v Prekmurju ter uživali, medtem ko se je v vlogi voditeljice odlično znašla glasbenica Saška Lendero, bomo tokrat deležni številnih novosti.

Tekmovalci bodo letos živeli v skupni hiši, deležni pa bodo popolnoma novih izzivov.
V takšnem udobju bodo letos lahko uživale glave družine …
In če bodo tekmovalci sledili tradiciji preteklih let, bodo največ svojega časa preživeli v tem skupnem prostoru. 
Malce manj udobja pa bodo deležni podložniki.
Prodajalec na tržnici bo Franc, v čevlje mentorja pa je tokrat stopil Matjaž Zupančič. Mentorica Karolina je tako edina, ki šovu ostaja zvesta že od samega začetka.

Kmetija se je tokrat namreč preselila na posestvo na Zaplani pri Ljubljani. In čeprav je posestvo nekoliko manjše, producentka šova Melina Rebrak pravi, da bodo tekmovalci deležni isto razburljive izkušnje, kot so je bili tisti v preteklih sezonah. Novo lokacijo naj bi sicer pospremila tudi nova pravila, razveselila pa nas je tudi novica, da se bo v vlogi trgovca na tržnici letos znašel lanski drugouvrščeni Franc Vozelj ter nov voditeljski obraz, Jasna Kuljaj, ki nas je v lanski sezoni zabavala v oddaji Kmetija: Nov začetek brez cenzure.

Pričetek že nocoj!

Danes ob 20. uri na Planet TV prihaja najbolj težko pričakovan resničnostni šov te jeseni Kmetija: Nov začetek, pred vselitvijo v hišo pa tekmovalce čaka kar nekaj izzivov.

Tekmovalci (prve informacije o zbrani druščini smo popisali tukaj) so se že zbrali na posestvu, kjer se bodo petnajst tednov borili za glavno nagrado 50 tisoč evrov. Čeprav so se tekmovalci tokrat med seboj videli prvič pa časa za spoznavanje ni bilo veliko, saj jim je voditeljica Jasna Kuljaj že predala navodila za prvi izziv.

Za vodje treh ekip so bili izbrani Andrej, Marjan in Adriana, ki so nato po principu vsak enega izbrali svoje ekipe.

Kdo je koga izbral v svojo ekipo in s kakšnimi izzivi so se sotekmovalci morali spopasti, da so se prebili do hiše na posestvi, izveste v oddaji Kmetija: Nov začetek nocoj ob 20.uri.

To so pravila, ki bodo veljala na posestvu Kmetije: Nov začetek!

Nova sezona šova Kmetija: Nov začetek prinaša nekaj novih pravil, ki se jih bodo morali na posestvu držati tekmovalci. Vse kaže, da bodo tekmovalci morali spati v različno udobnih posteljah.

Pred selitvijo v hišo je voditeljica Jasna Kuljaj tekmovalcem prebrala pravila, ki bodo veljala na posestvu.

Razkrivamo pravila nove sezone:

  • 1. Vladar je absolutni vodja. On je odgovoren za življenje na kmetiji.
  • 2. Vladar in pribočniki razpolagajo s celotnim posestvom, vse pripada njim. Živijo in prenočujejo v spodnjem delu hiše. Prepovedano jim je vsakršno delo na kmetiji.
  • 3. Vladar in pribočniki imajo vsa pooblastila, da kmete kaznujejo in nagrajujejo.
  • 4. Kmetje morajo nositi uniforme in delati, kar se jim ukaže. Nimajo pravice vstopati v spodnji del hiše, razen če jih vladar ne pokliče po opravilih.
  • 5. Vse kar kmetje izdelajo, pridelajo, prejmejo ali najdejo morajo predati vladarju, ki odloči, ali in kolikšen del jim pripada.

Več o tem, kdo si je uspel priboriti ključ, do spodnjega dela hiše in kdo bo nekaj časa lahko spal v mehkih in toplih posteljah, izveste nocoj ob 20. Uri na Planet TV.