Primož Roglič: Ravno to sem potreboval po naporni sezoni!

Primož Roglič: Ravno to sem potreboval po naporni sezoni! (foto: Lifeclass Portorož) Lifeclass Portorož
27. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Po napornih treningih in pripravah, da lahko svetovni podprvakv kolesarskih dirkah vzdržuje svojo kondicijo in pripravljenost, je prav, da kdaj svoje mišice tudi sprosti. Zato se je Primož Roglič, po Sporto konferenci, kjer je kot posebni Sporto gost govoril o enem najzanimivejših prehodov med disciplinami v svetu športa, v Termah Portorož odločil za nekoliko drugačno masažo, kot je sicer vajen.

Primož Roglič»Ker sem navajen na športno masažo, mi je bila indijska sprostilna masaža s toplimi zelišči s celostnim pristopom do telesa zagotovo edinstvena izkušnja. Topla zelišča, ki jih je uporabil ajurvedski indijski maser, razstrupljajo telo, zmanjšujejo napetost mišic in odrevenelost ter izboljšujejo prekrvavitev. Ravno to sem potreboval po naporni sezoni. Po uri in pol razvajanja po ajurvedskih tradicionalnih načelih sem dan v Portorožu zaključil v Istrian bistro &Tapas baru. Z odličnimi tradicionalnimi lokalnimi jedmi s sodobnim okusi. Raviol z dimljenim brancinom, boškarinov karpačo ... Skratka, bilo je odlično,« je nad pestro in zanimivo ponudbo Hotelov LifeClass Portorož navdušen mladi športni fenomen.

Primož Roglič je iz obetavnega smučarskega skakalca z medaljami z mladinskih svetovnih prvenstev naredil prehod v globalno prepoznavnega in uspešnega cestnega kolesarja. Na pogovoru v Kongresnem centru Mind Hotela Slovenija se je spomnil svojih najbolj zanimivih trenutkov svoje kratke, a pestre kolesarske kariere, spregovoril pa je tudi o znamkah v kolesarstvu in svojih največjih dirkah.