Zanimivosti Promocijsko sporočilo

Prvi Luxury BootCamp Extreme dogodek navdušil udeleženke, organizatorji pa razkrili še eno presenečenje

9. 11. 2023
Deli
Prvi Luxury BootCamp Extreme dogodek navdušil udeleženke, organizatorji pa razkrili še eno presenečenje (foto: Extreme Training)
Extreme Training

Na sončen oktobrski vikend se je v prestižnem hotelu Kempinski v Istri odvil prav poseben in nadvse ekskluziven dogodek. Luxury BootCamp Extreme je na tridnevno aktivno razvajanje privabil ljubiteljice športnega življenja, dobre kulinarike in prijetne družbe. Kar so doživeli, pa je preseglo vsa njihova pričakovanja.

»Predvsem sem vesela, da so bile udeleženke izredno zadovoljne in da smo prejeli toliko zahval in pohval, ustnih in kasneje tudi pisnih, da se z ekipo že sprašujemo, kdaj bi lahko organizirali naslednji Luxury BootCamp Extreme,« je po koncu dogodka povedala Vida Macura Maglica, priznana kondicijska trenerka in lastnica tržne znamke Extreme Training®️, ki je na dogodku predstavila bogat nabor treningov, s katerimi se je tridnevno uživanje še popestrilo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Osrednja nota je bilo seveda 'aktivno razvajanje' – sprostitev v objemu prestiža hotela Kempinski v Istri. Popoln odmik od stresa vsakdanjosti, kjer so udeleženke lahko uživale v mojstrsko pripravljeni hrani, vseh hotelskih ugodnostih, neskončnih klepetih o vseh plateh življenja in, po želji, tudi v raznolikih vadbenih programih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Ker pa je bilo zanimanje za dogodek tako veliko, da preseglo predvideno število prostih mest, je Vida Macura Maglica z ekipo pripravila še eno izjemno presenečenje. Odločili so se, da bodo treninge, ki so bili prikazani na Luxury BootCampu Extreme, posneli in dodali v Extreme Training®️ aplikacijo, da jih lahko tudi tisti, ki se BootCampa niste uspeli udeležiti, zdaj brez težav vključite tudi v svojo vsakdanjo vadbo doma ali v telovadnici. 

Extreme Training

Na dogodku je bila na voljo tudi ekskluzivna ponudba Extreme Training®️ pripomočkov, oblačil in prehranskih dodatkov, ki so sicer na voljo na Extreme Training®️ spletni trgovini. Udeleženke so vso ponudbo lahko kupile po kar 50 do 90 odstotkov znižanih cenah. »S to skladiščno razprodajo smo v bistvu napovedali prihod novih modelov, ki bodo kmalu prestavljeni na naši spletni strani,« pove Vida Macura Maglica, ki še namigne, da že komaj čaka, da lahko vse novosti predstavi širši javnosti.