Prvi vpogled v MOBIHEL koledar 2016

2. 12. 2015 | Promocijsko sporočilo

Razkritje novega edinstvenega koledarja Mobihel 2016 se bo zgodilo na najbolj divji zabavi tega leta, Wild Wild Christmas, tudi tokrat pa ga krasijo nekatere izmed najlepših lepotic te zemeljske poloble. Kreativna ekipa s fotografinjo Lidijo Mataja se je tokrat odpravila v Lucky Town in v pravem vzdušju Divjega Zahoda posnela nove, zapeljive fotografije, ki jih krasi tudi manekenka in igralka v aktualni seriji Usodno vino, Inja Zalta.

Koledar Mobihel, Limited Edition vas bo v letu 2016 popeljal v čas, ko so Billy the Kid, Wild Bill Hickok in Wyatt Earp kraljevali in sejali strah v krajih zahodno od reke Mississippi v Združenih državah Amerike.

Zgodba, ki je predstavljena v koledarju, poteka v Lucky Town, imitaciji mesta na Divjem Zahodu, ki se nahaja v Avstriji, na Gradiščanskem. Mestece je nudilo odlične pogoje za našo fotografinjo Lidijo Mataja, ki je ustvarila zelo izrazne, edinstvene in izrazno močne fotografije. Kolekcija fotografij poudarja lepoto starodobnikov, ameriških kultnih motociklov in predstavlja pet pin-up lepotic. Ena od njih je znana in trenutno najbolj priljubljena slovenska igralka in model Inja Zalta, ki jo lahko gledamo v aktualni seriji Usodno vino. Močne barve, čarobni svetlobni učinki in pozornost do posebnih podrobnosti igrajo osrednjo vlogo v pokrajini, ki poudarja prednosti premium znamke Mobihel.

Omejena izdaja koledarjev bo uradno predstavljena 3. decembra v Ljubljani, v restavraciji As in As Aperitivo baru. Le nekaj izmed njih bo tako srečnih, da bodo lahko domov odšli s svojim izvodom koledarja. Na prireditvi bodo v galeriji predstavljeni tudi vsi motivi iz koledarja, gostje pa bodo imeli priložnost v živo spoznati lepotice, ki so pozirale za koledar MOBIHEL 2016.

Priporočamo