"Prvič me je razjedalo ljubosumje, a ko se je zgodilo drugič ..." pravi svinger, ki deli svojo ženo z drugimi (iskrena izpoved)

"Prvič me je razjedalo ljubosumje, a ko se je zgodilo drugič ..." pravi svinger, ki deli svojo ženo z drugimi (iskrena izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 1. 2023

Res drži rek, da življenje piše zanimive zgodbe. Še posebej, ko gre za pare, ki si svoj odnos radi popestrijo na nekoliko drugačne načine ...

Številni se sprašujejo, kako pari, ki se spustijo v svinganje, ohranjajo svojo zvezo. Zato je na spletu mogoče najti kar nekaj izpovedi, ki jih prenašajo tudi mediji, v katerih ljudje razlagajo svoje motivacije in soočanje s takimi situacijami.

Svingerski klubi v svetu niso redkost in obstajajo številni posamezniki, ki uživajo v taki vrsti odnosov - nekateri pristanejo nanje, ker si pač to želi njihov partner. Tako je tudi z avtomehanikom, starim 50 let. Je eden od redkih moških, ki svingerske klube obiskuje zaradi svoje žene, ki je navdušena nad razuzdanim seksom z neznanimi moškimi. To jo vzburja, njen mož pa je pač vse skupaj sprejel tako, kot je.

Preberite še: Vroča izpoved: "Ženi sem za rojstni dan izpolnil njeno željo - organiziral sem trojček ..." (in bilo je pestro!)

Zakonca sta v Londonu našla enega od svingerskih klubov in ga redno obiskujeta. Moški rad gleda svojo ženo med seksom z neznanimi moškimi, medtem ko sam noče sodelovati v tovrstni akciji. Njegova žena je vesela, glasna blondinka, ki uživa v spolnih izkušnjah z moškimi v londonskih svingerskih klubih - še posebej, če jo pri tem opazuje njen mož.

On pravi, da mu je bilo na začetku težko in da je bil prvič zelo ljubosumen. A že pri drugi tovrstni izkušnji je nekako vzljubil in sprejel to njuno početje. "Drugi tip je bil zelo v redu, vljuden, pogovarjal se je z nama. Bil nama je všeč, vse skupaj je bilo zelo razburljivo," zdaj pravi moški. V roku 15 let, odkar prakticirata tako vrsto svinganja, je bila njegova žena s številnimi moškimi. Njen mož pravi, da je super punca.

"V tem klubu je v redu, saj vem, da bodo prišli predvsem moški, ona pa je rada z veliko moškimi," pravi sam in hkrati dodaja, da ne seksa z drugimi ženskami, saj nima potrebe po tem. Par svoj prihod v tovrstni klub napove prek preverjenih spletnih strani, tako da ona seksa z moškimi, ki se odzovejo na njuno napoved. Ker to počneta že vrsto let, se jima očitno vse skupaj obnese, saj sta še vedno skupaj.