Prvič v Sloveniji na ogled Drakulin dvorec

29. 8. 2019 | Promocijsko sporočilo

Si želite spoznati glavne junake filmov in serije Hotel Transilvanija? Bi radi obiskali Drakulin dvorec in postali eden od gostov njegovega hotela oz. pošast?

V Slovenijo prvič prihaja največji tematski park Hotel Transilvanija, ki bo velik kar 100 kvadratnih metrov, postavljen pa bo v pritličju Cityparka, največjega nakupovalnega središča pri nas, nasproti trgovine Interspar. Družine z otroki si bodo lahko edinstven park brezplačno ogledale in vanj vstopile od sobote, 7. septembra, do ponedeljka, 16. septembra. Tematski park lahko med tednom obiščete med 16. in 20. uro, ob sobotah med 11. in 20. uro ter ob nedeljah med 11. in 15. uro. Obiskovalci bodo razdeljeni v skupine. Ekipo bodo sestavljali starši, otroci in animator, celoten ogled s številnimi ugankami, ovirami in igrami pa je lahko odličen postanek med nakupovanjem oblačil in obutve za novo šolsko leto.

Hotel Transilvanija vodi Vlad Tepeš (Drakula) kot najbolj priljubljeno zatočišče za pošasti pred ostalim svetom. Te pošasti so zabavne, vsaka pa ima krasno osebno zgodbo. V njih je nekaj človeškega in zato so dostopne, prikupne in prijazne.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri