Razmerje z debeluško: 4 stvari, ki jih morate vedeti in 10 razlogov, zakaj so okrogle ženske najboljše

Razmerje z debeluško: 4 stvari, ki jih morate vedeti in 10 razlogov, zakaj so okrogle ženske najboljše (foto: profimedia) profimedia
13. 3. 2019

Pravijo, da je v ljubezni in vojni vse dovoljeno. Ko ste zaljubljeni in ljubite, ni pomembno, ali ste zaobljeni ali suhi kot trlica, kajti ljubezni ni mar za zunanji videz, temveč za čare in lepoto duše.

Tisti, ki zviška gledajo na dekleta z nekaj odvečnimi kilogrami, so najbrž presenečeni, ker ne morejo povsem dojeti, da je lahko nekdo hkrati srečen in debel. A navsezadnje ni na debelem dekletu nič takšnega, kar bi kazalo, da si ne zaslužijo ljubezni, vrhunskih spolnih užitkov in spoštovanja.

Debele punce v današnji kulturi že tako preživljajo hude ure, saj živimo v okolju, ki jih opredeljuje kot nezdrave, težavne in neprivlačne. V primeru, da ste se zagledali v debeluško, se zato najprej prepričajte, da vas resno zanima in se ne spogledujte brez razloga. Prav nič ne potrebuje še enega razočaranja, za sabo jih ima že dovolj.

Štiri stvari, ki bi jih morali vedeti, preden začnete hoditi z okrogloličnim dekletom.

1. Ne norčujte se

Zvezo z debelušno partnerko jemljite resno. Ne hodite z njo zato, da bi jo lahko ponižali, ne zapletajte se samo zaradi izkušnje, ker vas zanima, kako je biti z nekom, ki je »obsežen v ključnih delih telesa«. Za debeluške so taki razlogi nehumani in jim škodijo. Upoštevajte, da se večina debelih deklet ubada z vprašanjem, ali jih zaradi kilogramov sploh lahko kdo vzljubi, zato jim takšna izkušnja ruši zaupanje v ljudi.

2. Podprite jo

Debela dekleta so izpostavljena podcenjevanju. Tudi pri delu, zato se morajo nenehno dokazovati. Ob tem slišijo še veliko neprimernih pripomb, povezanih z njihovo obilnostjo. Še tako samozavestna ženska se težko izogne občutku, da bi se morala sramovati zaradi svojih kilogramov, zato so vse potrebne podpore. Če vam je všeč debela deklica, poskrbite, da jo boste podprli in ji ponudili varen pristan. Naj se ne počuti krive zaradi krutih standardov lepote, na katere nima vpliva.

3. Pazljivo z dvoumnimi komplimenti

Dvoumen kompliment je poklon, ki se le zdi poklon, v resnici pa je žalitev. Najboljši primer je izjava moškega, ki pravi: »Ljubim žensko, ki ima meso na kosteh.« Morda se sliši spodbudno, toda ko bolje razmislite, ta stavek poniža žensko na raven živalske mesnatosti.

Žal je to najbolj pogosta fantovska iztočnica za spogledovanje z debelušnim dekletom. To boli, nihče si ne želi takšnega komplimenta. Seksualiziranje, fetišiziranje in racionaliziranje obilnih žensk je pravzaprav dehumanizacija, za katero se skriva nasilje. Če vam je deklica všeč, bodite neposredni in ji preprosto recite: Privlačiš me, Všeč si mi ali Rad bi te bolje spoznal.

4. Bodite pozorni

V razmerju z obilnejšim dekletom se boste soočili z nekaterimi omejitvami, zato bodite nanje pripravljeni. Najbrž si je ne boste oprtali na hrbet, kot lahko pogosto vidite v romantičnih filmih, še zlasti če ste lažji od nje. Po fizikalnih pravilih je tudi ne boste mogli nesti, če si bo zvila gleženj in ne bo mogla hoditi. Ne pozabite tudi na druge drobne pozornosti in upoštevajte njeno postavo. Zatorej ne načrtujte aktivnosti, ob katerih bi jo spravili v neprijeten položaj. Preden jo povabite na zmenek, pomislite na velikost sedežev v restavraciji ali v koncertni dvorani, če jo boste presenetili z izletom, pomislite, kako boste potovali (avtobus, vlak, letalo), ko bosta ustvarjala skupen dom, kupujte premišljeno, da bo postelja dovolj močna in velika za oba. S takimi pozornostmi se boste izkazali kot dober fant.

Zdaj ko veste, kako se je treba obnašati do obilnejše partnerke, pa si preberite še deset razlogov, zakaj so debeluške najboljše punce.

1. Razgibana komunikacija

Za debeluške je značilno, da se zlahka pogovarjajo o vsem. Zavedajo se namreč, da ne ustrezajo estetskim zahtevam družbe in da ne bodo pritegnile moških pogledov z zunanjo podobo, zato razvijajo svoje možgane in osebnost. In prav v tem je njihova lepota! So sijajne sogovornice, domače so jim raznovrstne teme, tako da vam ob njih ne bo nikoli dolgčas.

2. Očarljivost

Dejstvo, da ne pritegnejo moškega zanimanja z vitko, žensko oblikovano postavo, obilnejše deklice izdatno nadomestijo z očarljivo in družabno naravo, ki na moč privlači. Niso spolno privlačne suhice, znajo pa osvajati s karizmo, družabnostjo in umom.

3. Prijetna osebnost

Izjava, da lepe ženske niso vedno ljubeznive narave, je posploševanje, a velikokrat drži. Prevrtite v glavi kakšne filme in našli boste kup primerov, ko se čudovita dekleta obnašajo grdo do fantov. Podobni primeri so na voljo tudi v resničnem življenju. Lepotice so pogosto ohole, vzvišene, ker se zavedajo, da so v očeh drugih čudovite, in posledično se jim zdi, da so upravičene do neprijaznih potez.

V razmerju z debeluško se vam ni treba bati nesramnosti in poniževanja. Večinoma so zabavne in dobrodušne. Ne pričakujejo, da se bo svet vrtel okrog njih, zato je z njimi lažje zgraditi razmerje. Pa še zabavno je v njihovi družbi.

4. Telesna in čustvena toplota

Toploto lahko razumemo na dva načina – telesno in čustveno. Debeluške premorejo oboje. Ko jo objamete, je njeno telo toplo in vabi k ljubkovanju. Čustveno toploto boste prepoznalo kot odprtost, ki vam bo vzbudila občutek domačnosti in zaželenosti.

5. Gurmanke

Sladokuscem bo všeč tudi njihova pripravljenost, da poskusijo različne vrste hrane. Mirno jo lahko peljete v katerokoli restavracijo, tudi na potep po tujini, pa se ne bo zmrdovala nad eksotičnimi jedili. Uživa v dobrem obroku in z njo boste lahko izkusili različne kuhinje sveta.

6. Ljubeče in nežne

Obilnejše deklice se tako večina drugih žensk rade objemajo in ljubkujejo. Torej, če ste tip, ki uživa v objemanju, je debeluška prava za vas. Seveda gre za dvosmerno cesto, naklonjenost ji morate v enaki meri tudi vračati. Za nameček imajo debelušne ženske mehkejšo kožo od suhic, zato so dotiki in ljubkovanja še bolj prijetni.

7. Sprostitev

Če imate težave, ali ste pod stresom, so debeluške idealne tolažnice. Vaša glava na njenih prsih se bo hitro sprostila in stres bo izpuhtel kot dim.

8. Razvedrilne dejavnosti

Zaobljene ženske vam ne bodo težile, da preveč časa zapravite za video igrice, ampak se vam bodo pridružile pri vašem razvedrilu. Kateremkoli razvedrilu, ki vam je všeč. Brez prepira boste lahko gledali vašo najljubšo televizijsko oddajo, športni prenos ali igrali video igrico. So bolj odprte, z vami so se pripravljene povezati tudi skozi razvedrilo in vas po vaših priljubljenih dejavnostih bolje spoznati.

9. Rade se smejijo

Vsakemu moškemu je všeč nasmejana ženska in večina obilnih pripadnic nežnejšega spola se rada smeji. V smeh jo bo spravila šala, ki jo boste povedali, četudi ne bo pretirano smešna. Se pač rade smejijo. In ker niso obremenjene s svojim videzom, jih tudi nič ne ovira, da si ne bi privoščile glasen smeh. Ob tolikšni iskrenosti je v njihovi družbi še bolj zabavno.

10. Večja varnost

Fantje, ki so jim všeč vitke deklice, jih morajo pogosto braniti pred tekmeci, ki jim skušajo punco speljati. Če boste hodili z debeluško, jo bodo drugi, ki sledijo modnim smernicam, pustili pri miru. To pomeni, da lahko greste sproščeno kamorkoli, ne da bi se bali, da vam jo bodo skušali izmakniti.

Še nekaj misli …

Zaobljene punce so tako kot druga dekleta čustvene. Niso pripravljene trpeti z nekom, ki bi škodoval njihovemu duševnemu zdravju in preživetju. Če vam je všeč debelušna ženska, bodite iskreni z njo. Ni zahtevajo preveč, želijo pa si le popolne in pristne ljubezni.

Vir: HackSpirit