Naj vam predstavimo najboljši italijanski recept za paradižnikovo omako iz samo treh sestavin.
Če ste ljubitelji testenin in še nikoli niste poskusili tega recepta italijanske kuharice Marcelle Hazan, se pripravite na poslastico – sestavine pa verjetno že imate v svoji kuhinji.
To denarnici prijazno omako za testenine, imenovano 'najboljša na svetu', je enostavno pripraviti s samo tremi osnovnimi sestavinami iz vaše kuhinje.in to z le malo ali celo nič sekljanja.
Ta znana omaka je dobila mesto na straneh Marcelline klasike 'Osnove klasične italijanske kuhinje' in jo je publikacija o hrani Delish razglasila za 'najboljšo na svetu'.
Sestavine:
- pločevinka paradižnika
- ena čebula
- velik kos masla
Priprava:
Polovico olupljene čebule položimo z maslom in paradižnikom ter dušimo približno 45 minut.
To je vse.
Pa dober tek.
Novo na Metroplay: "Za vadbo ni nikoli prepozno." | Meliora Life Studio