Krvavec poleg odlične smuke nudi tudi pestro ponudbo apres ski

Krvavec poleg odlične smuke nudi tudi pestro ponudbo apres ski (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
3. 3. 2023

Sobotni dan je na Krvavec prinesel pošiljko novega snega, nekaj megle in vetra, poleg tega pa ogromno ljubiteljev slovenske glasbe in smučarskih navdušencev.

V osrčju Kamniško-Savinjskih Alp stoji najvišja plaža v Sloveniji, Plaža Krvavec, katero to zimsko sezono, vsako soboto napolnijo smučarji in ljubitelji dobrih Apres Ski zabav. Organizator si s svojo lokacijo prizadeva obiskovalcem nuditi res kvalitetno dozo zabave, ki sledi po smuki na smučišču Krvavec, obiskovalci pa imajo na voljo tudi okusno domačo hrano. Zaradi odlične pozicije, je Plaža Krvavec en najbolj priljubljenih lokalov, kjer si smučarji odpočijejo, poleg tega pa še uživajo ob odlični kulinariki, kvalitetni glasbi in sproščenem vzdušju v objemu narave.

V soboto je bil dan, ko smo na Krvavcu pričakovali nekaj obiska, nismo pa si mislili, da bodo tudi ob takšnem, za Krvavec značilnem meglenem in vetrovnem vremenu, obiskovalci napolnili Plažo in nas s tem pustili brez besed. Z veseljem smo seveda začeli tradicijo Apres Ski zabav na Krvavcu, ki jih vedno otvori DJ-Domači, nato pa sledi nastop benda, tokrat so bili na vrsti Miran Rudan inDesign, ki so kot vedno navdušili celotno publiko in Plaža Krvavec je prepevala stihe znanih slovenskih pesmi.

Med publiko je bilo čutiti naklonjenost skupini in kar kocine so šle pokonci, ob dobrih starih slovenskih verzih. V pisani publiki smo zasledili tudi veliko otrok, med njimi tudi dečka Krisa, za katerega smo nekaj let nazaj tudi vseslovensko pomagali in, ki uspešno nadaljuje svoje zdravljenje. Želimo si, kot ekipa, da bi Slovenija postala država, ki zbranih sredstev, ki so cilj presegla ne bi zadržala zase, ampak dečku omogočala zdravljenje še naprej.

Oboževalci so Mirana Rudana dobesedno zasuli s komplimenti in fotografiranjem v zaodrju, ki je na Plaži Krvavec nekoliko bolj dostopen. Domačno vzdušje in prijetna atmosfera pa vedno znova poskrbita, da se v nov teden lahko odpravimo s pozitivnimi vtisi. Miran Rudan in Desing so gotovo poskrbeli za enega takšnih tednov, kar je razvidno seveda tudi iz slikovnega zapisa.

Vsekakor je nov prostor za dogodke, katerega smo ustvarili pri nas na Krvavcu svojo prvo sezono začel več kot odlično, saj smo uspešno izpeljali do sedaj skupno 11 Apres Ski zabav v dobrih dveh mesecih. V naslednjem mesecu jih sledi še nekaj, potem pa je glavnina zimske sezone zaključena. Na Krvavcu se bosta tradicionalno odvila še Red Bull Homerun in Gourmet Cup. Letos je Krvavec podprl tudi prvo svetovno prvenstvo v Ski Bike-u, pri nas pa bo to sezono tudi državno prvenstvo v Odbojki na snegu.

Razpored dogodkov, v tej zimski sezoni:
4. 3. 2023 – Apres ski: Calypso in DJ-domači
11. 3. 2023 – Apres ski: Učiteljice + DJ-domači
13. 3. 2023 – Fehtarji (Gourmet Cup Ljubljana)
18. 3. 2023 – Apres ski: Danijela + Dj-domači
25. 3. 2023 – Apres ski: Magazzino Commerciale (Red Bull Homerun)
Vabljeni v Kamniško-Savinske Alpe, na Krvavec, kjer zabavnih dogodkov ne manjka!