Resnična izpoved babice SVINGERKE: "Spala sem z več kot 3.000 moškimi, a po operaciji kolena sem morala malce upočasniti!" (kaaaaaj?!)

Resnična izpoved babice SVINGERKE: "Spala sem z več kot 3.000 moškimi, a po operaciji kolena sem morala malce upočasniti!" (kaaaaaj?!) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2022

No, ta babica pa je prava navihanka, se vam ne zdi? Njena zgodba je skoraj neverjetna, a resnična.

Seksi babica prihaja iz Velike Britanije, svojo zgodbo pa je razkrila že pred nekaj leti, ko je bila stara 63 let. Pravi, da je spala z več kot 3.000 ljudmi. "Seks je moja strast. To je najzabavnejši in najprijetnejši način za preživljanje časa. Nekatere ženske obožujejo jogo, nekatere tenis, jaz pa imam rada telesne užitke," pravi Marie Calvert.

Poročena je že dolgo časa - s soprogom Barryjem sta se spoznala v rani mladosti, ko sta oba štela šele rosnih 15 let. Poročila sta se, ko sta imela 19 let. Sama zdaj pravi, da seksa ni postavljala na piedestal, temveč ga je ločila od ljubezni. Tudi njen mož ima podobno mnenje.

Pustila je pisarniško delo in postala eskort dama: "Moški mi plačujejo 300 evrov, hočejo pa tole ..." (resnična zgodba)

"Ni naravno imeti enega spolnega partnerja 60 let. Življenje je eksperimentiranje in doživatja, to pa je tisto, kar počneva. Barry gre z drugimi ženskami, jaz pa z moškimi. Nisem ljubosumna, saj vem, da me ljubi. Do 28 leta sem bila samo z njim, imela sva fantastičen seks. Nekega dne pa je domov prišel s svingerskim časopisom, ki ga je kupil od kolega. Pohecal se je in rekel, da bi to morala probati tudi midva. Jaz sem mu rekla, naj ne nori. O tem se več nisva pogovarjala," je razkrila za Daily Mail. Priznala pa je, da se ji je časopis nenehno motovilil po glavi.

Predstavljala si je, kako razburljivo in zabavno mora biti vse skupaj, zato je sklenila, da bi vseeno morala poskusiti. Prvi par sta spoznala prav prek časopisa. Šlo je za univerzitetna profesorja, takrat stara okrog 40 let. "Bil je petek, peljala sva se k njuni hiši. Barry je ustavil avto in vprašal: Sva prepričana? Bila sva noro živčna, hkrati pa tudi zelo razburjena. Rekla sem mu, da bova enkrat poskusila, nato pa videla. Vse je šlo več kot dobro," je prvo izkušnjo opisala Mary.

Ko sta vstopila v hišo, je takoj začela zapeljevati profesorja, ki se je imenoval John. Bil je sofisticiran, postaven moški, s katerim je takoj začutila kemijo. Ta je sčasoma samo še naraščala. Poljubila sta se v dnevni sobi, takrat pa se je z obeh strani začela akacija. "Barry je odšel z njegovo ženo in me pogledal. Bil je nasmejan. Vedela sem, da bo vse v redu, a v tistem trenutku se je najino življenje spremenilo. Postala sva predana svingerja. Vikende sva preživljala tako, da sva se srečevala z različnimi pari. Postalo je razburljivo. V službi sem razmišljala o tem, kaj sem počela za vikend in čutila sem, da kar vzdrhtim, Nekateri pari, kot sta John in njegova žena, so postali najini dobri prijatelji. V dobrih odnosih smo ostali tudi takrat, ko smo opustili seksualne prakse. Nekatere pare pa sva videla samo enkrat," je dejala. 

Resnična izpoved: "Mož me je odpeljal v svinger klub, domov sem se vrnila kot čisto nova ženska!"

Potem pa se je spomnila "štirinajstih veličastnih." To se je zgodilo na svingerski zabavi v Manchestru. "Spomnim se samo tega, da sem bila noro pohotna. Naslednji dan sem čutila rahlo bolečino, a tako prijetno, kot da bi telovadila na fitnesu," pravi Marry. Leta 1997 sta z Barryjem sklenila, da bosta odprla svingerski klub. "Imela sva veliko dela s tem, a sva hotela delati nekaj, kar nama predstavlja strast. Klub danes dobro deluje. Med delovnim časom se nikoli ne lotiva akcije, to je najino delo in profesionalca sva. A ko je službe konec ..."

Pravi, da vsi niso dobri ljubimci, kar je nekaj normalnega. Spomnila se je tudi, da je takrat, ko je imela 40 let, poskusila z 18-letnikom. Trajalo je zelo malo časa, hitro je opravil, kar je hotel, medtem pa se ona ni niti še ogrela. Zaveda se vseh nevarnosti, a sta s soprogom previdna. "Paziva na varnost, nikoli nisem začutila, da bi bila v nevarnosti. Barry je običajno v isti sobi ali nedaleč stran. Lani sem imela samo tri ljubimce, ker sem bila na operaciji kolena, a moj spolni nagon je še vedno isti. Zdaj sem samo še bolj sproščena," pravi nagajiva babica dveh vnukov.