Resnična izpoved dekleta, ki pravi: "Moj najboljši seks v življenju je bil s fantom, ki sem ga sovražila"

Resnična izpoved dekleta, ki pravi: "Moj najboljši seks v življenju je bil s fantom, ki sem ga sovražila" (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Cosmopolitan
26. 5. 2017

Jurija sem prvič spoznala, ko sem imela 16 let. Na zabavi je s penisom opletal okoli vrečke čipsa, ki jo je nekdo držal v rokah. Zagotovo ni bil tip moškega, ki bi si ga želela spet videti.

Obstaja pa ena težava. Že res, da je kreten, ampak je obenem tudi seksi. Ima karakter samovšečnega porednega fanta, ki je lahko pod določenimi pogoji zelo privlačen. Nekega večera po druženju z bivšimi sošolci v pivnici je ves vzvišen in ponosen začel flirtati z mano.

"K vragu, res ga sovražim, a morda bo vsaj seks dober," sem pomislila.

Kemija, ki se je spletla med nama, ko sva se prepirala, je eksplodirala. Predlagal je, da greva k meni domov. Pokimala sem mu in zapusila lokal, on pa mi je sledil.

Ko sva se v moji sobi ulegla na posteljo, je začel s prsti polzeti med mojimi lasmi. Imel je nežen in izzivalen dotik. Slekla sva drug drugega, on pa je začel neznosno počasi poljubljati vsak košček mojega telesa. Telo me je ščemelo, ko se je z jezikom dotikal mojih prsi in se nežno igral s ščegetavčkom. Z jezikom si je utrl pot navzdol po mojem trebuhu proti notranjosti mojih stegen. Vzel si je čas in me dražil s konico svojega jezika. Po dobrih 20 minutah komaj čutnega oralnega zadovoljevanja me je pripeljal do intenzivnega orgazma.

Čeprav vam to neradi storimo, prekinjamo to dražljivo izpoved in vas vabimo na spletno povezavo Cosmopolitan.si, kjer si boste zgodbo lahko prebrali v celoti.