Resnična izpoved: "Moj mož je spal z več kot 120 ženskami. To pa ima številne prednosti!"

Resnična izpoved: "Moj mož je spal z več kot 120 ženskami. To pa ima številne prednosti!" (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2020

Preden ga je spoznala, je spala s štirimi moškimi, a on ji je priznal, da je skozi njegovo posteljo šlo kar 126 žensk!

22-letna Britanka Courtney Hargreaves in 23-letni Elliot sta se poročila letos, imata pa že dva majhna otroka. Elliot je bil velik ljubitelj žensk, pogosto je menjaval partnerke in bodoči ženi priznal, koliko jih je pravzaprav bilo.

Marsikatera bi se ob tem številu (126!!) pošteno zamislila, a Courtney misli, da je to bilo nekaj doberga. "Zaradi vseh njegovih izkušenj seks ni nikoli dolgočasen. Divjega moškega je mogoče umiriti, prednosti pa so velike," je izjavila za The Sun. Svojega sedanjega soproga je spoznala leta 2017.

"Vrinil se je v vrsto pred mene in me očaral. Vsi so poznali njegov sloves, da domov le redko gre sam in da je spal s številnimi ženskami. Tak tip me ni zanimal, rekla sem mu, naj se umakne. Nisem hotela biti samo še ena ženska v njegovi postelji. A spet sva se srečala čez 3 mesece. Začela sva se pogovarjati. Ponudil mi je, da me bo odpeljal domov, pristala sem, da grem k nemu na kavo. Jasno sem mu razložila, da sva samo prijatelja. Večino noči sva se pogovarjala, a se je vse skupaj končalo s seksom. V postelji je bil zelo samozavesten."

Mislila je, da bo hotel, da odide, on pa jo je presenetil in jo vprašal, ali bo ostala na zajtrku. Priznal ji je, da od 18. leta dalje ni šel sam domov, ona pa mu je razkrila, da je v primerjavi z njim zelo neizkušena. Kmalu sta postala par, Elliot pa je nehal zahajati v lokale.

"O seksu ve res veliko. Zna zadovoljiti žensko, medtem ko moji bivši fantje tega niso vedeli. Zaradi njega se počutim čudovito," trdi Courtney. Skrbelo pa jo je, ali bo lahko zaupala nekomu, ki je spal s toliko ženskami. Na koncu ji je le uspelo.

"Danes sem jaz tista, ki ima koristi zaradi njegovih divjih časov. Vem, da je zdaj čudovit mož in oče, saj je vse skupaj vrgel ven iz svojega sistema. Še vedno seksava vsaj trikrat tedensko," je še dodala. Elliot zdaj pravi, da je bila Courtney čisto drugačna in zelo zrela. Zanj je bila preprosto popolna, tako da je bil pripravljen opustiti navade, ki ga več niso zadovoljevale.