Resnične izpovedi o seksu v troje: Ni vedno tako, kot je videti v filmih. Nekatere izkušnje niso nič kaj prijetne!

Resnične izpovedi o seksu v troje: Ni vedno tako, kot je videti v filmih. Nekatere izkušnje niso nič kaj prijetne! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2021

Ste se ujeli, da razmišljate o zabavi v troje med rjuhami?

Nekateri so to že udejanili, nekaterim ne pade na pamet in ostane zgolj pri razmišljanju, a vedno je modro seznaniti se z izkušnjami ljudmi, ki so delili svojo zgodbo.

Pristala sem samo zato, da bi ugodila fantu

Z Goranom sem hodila kakšen mesec. Ko sva ležala v postelji, je predlagal, da bi "vključila prijateljico." Ideja me ni navdušila, a on me je vztrajno prepričeval. Po petih mesecih prošenj sem pristala. Počutila sem se malce krivo, ker mu nisem uresničila te želje, a nisem hotela izpasti slaba partnerka. Na dan, ko smo se zmenili za trojčka z njegovo frendico Ano, sem dobila menstruacijo. Mislila sem, da bo Goran odnehal, a ni hotel opustiti načrta.

Dobili smo se v njegovem stanovanju, pili vino in oba sva se začela poljubljati z Ano. Ni bilo tako slabo, kot sem pričakovala, vse dokler onadva nista začela seksati. Začutila sem hudo ljubosumje, odrinila sem Ano z njega in jo začela oralno zadovoljevati, samo da bi preprečila njun seks. Vse mi je bilo zelo nenavadno. Ko smo končali, sem se počutila ponižano, kot da me je Goran prisilil. Kmalu za tem sem prekinila z njim.

Med študijem v tujini sem preizkusila trojčka

V času študija sem en semester preživela v Londonu. Bil je sobotni večer, bilo mi je dolgčas, zato sem odšla v bližnji klub. Spoznala sem visokega in čednega Alana, ki me je spoznal s svojim prijateljem Timom, sicer Švedom, ki je živel v Londonu. Z Alanom sva si izmenjala telefonski številki, dva dni pozneje pa me je povabil, naj pridem k Timu na pijačo. Na ta dan sem imela rojstni dan, zato sem s prijateljicami najprej šla v mesto, nato pa še k Timu.

Alan je namešal pijačo in začeli smo se pogovarjati. Čez nekaj časa je Tim zapustil sobo, Alan pa je izkoristil priložnost in me pojubil. Ne vem kako, a znašla sva se v Timovi spalnici in začela seksati. Čez deset minut se je pojavil Tim. Nag. Dojela sem, da si želita trojčka in pomislila: Zakaj pa ne? Imam rojstni dan, sem v tujini, lahko bi si malce razširila obzorja. 

Tako sem tudi to naredila. Z Alanom sva seksala, Tim pa je gledal. Nato me je Tim poljubil in začela sva seksati, Alan pa me je božal in mi šepetal seksi besede. Občutek je bil malce čuden, a mi ni bilo žal zaradi dejanja. Alan mi je res bil všeč. Zutraj je šel v službo, Tim pa je pripravil zajtrk. Pogovarjala sva se do poldneva, potem pa sem se začela počutiti čudno, ker sem še v tujem stanovanju. Alanu sem poslala sporočilo, odgovoril je, da ga je delo zadržalo in da se bova slišala. Poljubila sem Tima in odšla.

Zvečer sem dobila Alanovo sporočilo: "Minula noč je bila zabavna." Zdelo se mi je lepo, zato sem odgovorila: "Ja, res je bilo presenetljivo." Z dopisovanjem sva nadaljevala in se zmenila, da se v soboto dobiva v klubu, kjer sva se spoznala. Prišel je tudi Tim in ni mi bilo neprijetno - nismo niti omenili našega "izleta." Pozornost sem posvetila Timu, s katerim sem se nato začela dobivati - brez Tima, ki je povsem razumel najino zvezo. Trajalo je, dokler nisem odšla iz Londona. Zaključek? Severnjaki so čudoviti, odprti in brez predsodkov, kar je vse, kar sem rabila za prvega trojčka. In ni mi žal!

Poskus trojčka z najboljšo prijateljico

Med študijem sem živela v najetem stanovanju z najboljšo prijateljico Ano, ki je dolgo hodila z Borno. Bil je konec oktobra, jaz pa sem malce preveč popila. Ko sem se vrnila v stanovanje, je Ana pila že peto vodko. Malce pijani sva se začeli pogovarjati. Nisem vedela, da je Borna v stanovanju, dokler ni prišel iz kopalnice.

"Zdi se, da je čas, da odidem," je rekel, a prepričali sva ga, da še malce ostane. Nato pa smo začeli - to je bila ena od tistih tipičnih pijanskih situacij. Z Ano sem se že prej nekajkrat poljubila, vedno pod gasom in na študentskih žurih - najpogosteje zato, da bi malce izzivali kolege, ki so si naju želeli. Toda zdaj, v stanovanju, je zadeva eskalirala.

Vsi smo se slekli, Borna pa je bil pri tem najhitrejši. Imel je tudi največ predlogov. Ano je prepričal, da je legla na hrbet, mene pa, da jo oralno obdelam. Tega nisem še počela, a takrat se mi je zdelo normalno. Ni mi bilo všeč, pa tudi Ana ni pokazala navdušenja. Borna je predlagal, da zamenjamo položaj in kmalu sva midva začela seksati. Ana se je vrnila v sobo in naju videla. Borna je nehal, meni pa je bilo nerodno. Rekla sem, da grem spat in odšla.

Borna je prespal pri nama, zjutraj pa je odšel. Ana mi je rekla, naj minulega večera ne omenjam nikomur, jaz pa sem ji obljubila, da ne bom. A zgodba se je nadaljevala na čisto čuden način. Borna je pogosto prespal pri nama, ponoči pa je večkrat prišel v mojo sobo, in to po tem, ko je seksal z Ano. Meni je bilo povsem v redu - hotela sem seks, on pa je bil dober v tem. To je trajalo do trenutka, ko mi je dejal, da hoče hoditi z mano. Čez nekaj dni se je pijan postavil pred Ano. "Morava nehati. S tabo hodim samo zato, da lahko seksam s tvojo cimro."

No, Ana mi je rekla, da mi več ne more zaupati ali biti moja prijateljica. Nikoli več ni govorila z mano. On je še prihajal, Ano je ignoriral, ona pa se je čez nekaj tednov preselila. Z  Borno sem hodila dve leti. Prekinila sva, ker sem se odselila iz Zagreba, on pa ni bil za zvezo na daljavo. Izgubila sem večino prijateljev s faksa, ki niso imeli razumevanja za to, kar sem naredila. Ko se tega spomnim, se počutim grozno. Od Ane ne pričakujem, da mi bo kdaj oprostila, od srca pa priznam, da nečesa takega nikoli več ne bi naredila.

Vir: Cosmopolitan.hr