Resnične izpovedi žensk o tem, kdaj so ugotovile, da je zveze konec: "Ko sem odkrila, da je v najini postelji seksal z mojo teto ..."

Resnične izpovedi žensk o tem, kdaj so ugotovile, da je zveze konec: "Ko sem odkrila, da je v najini postelji seksal z mojo teto ..." (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2021

Življenje piše zgodbe, ki se zdijo neverjetne, a so še kako resnične.

Marsikdo skriva svojo osebno tragedijo, a nekateri zberejo toliko poguma, da razkrijejo tisto, kar jih je najbolj prizadelo v partnerskem odnosu, ki se je končal. Noben razhod ni enostaven in težko je sprejeti dejstvo, da se je razmerje, za katerega si dal vse od sebe, končalo.

Nekatere zgodbe so brutalno težke, nekatere med njimi so zbrane v Facebook skupini, imenovani That’s it, I’m MF spouse shaming. V nadaljevanju preverite, kakšni razlogi so botrovali razhodom, marsikateri vas bo pustil brez besed.

"Ko sta mi on in moja najboljša prijateljica poslala sporočilo, v katerem je pisalo, da je ona 6 mesecev noseča in da je otrok njegov, je to pomenilo konec najinega 10-letnega zakona."

"Ko sem izvedela, da je seksal z mojo teto, v moji postelji. Nato mi je še rekel, da je vse, kar sem kupila za najin dom, pravzaprav kupil on."

"Ko se je v pižami vozil 5 ur, da bi mi ves objokan potrkal na vrata in dejal, da se hoče pogovoriti z mano. Spremenila sem telefonsko številko, blokirala sem ga, pretrgala stike z njegovo družino in se preselila k mami. Ni razumel, da to, da sem mu štirikrat oprostila prevaro ne pomeni, da bom vedno neumnica. Ko je potrkal na vrata, je bila ura 7. Spomnim se, da sem ga gledala in se spraševala, kaj za vraga je narobe z njegovo glavo."

"Ko je poklicala svojo najboljšo prijateljico, da ji pove, da je noseča. Jaz sem sedel zraven nje, prijateljica pa jo je vprašala, kdo je očka."

"Ko sem odkrila, da me vara, več nisem bila vznemirjena, ampak sem začutila olajšanje."

"Ko sem odkrila, da začenjam čutitit nekaj do nekoga drugega. Nikoli ga nisem prevarala, takoj po tem sem prekinila zvezo. Pred tem sem pol leta posvetila reševanju najinega odnosa in ne spomnim se, kdaj sem se nazadnje počutila spoštovano, zaželjeno in ljubljeno."

"Igral je igrico, prosila sem ga, naj vzame sinčka, dokler se ne najem, saj ves dan nisem jedla, ker sem skušala dojiti otroka. Snel si je slušalke in začel vpiti name, da mu igrica pomeni več kot jaz in najin otrok."

"Ko mi je rekel, naj bom med porodom tiho. To je bil zame trenutek razsvetljenja, saj sem dojela, da bo boljše, če sama vzgajam otroka, saj si zaslužim boljšega partnerja. Rabila sem še eno leto, da sem to uresničila, a nikoli ne bom pozabila, kako prepričana sem bila v pravilnost svoje odločitve."

Priporočamo