Sabina Čaušević: Njen lepotni ideal je indira

Sabina Čaušević: Njen lepotni ideal je indira (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
25. 12. 2017

Direktna in odločna. Dekle, ki brez zadržkov vrti jezik, v rokah pa škarje, saj je poskrbela tudi za vizualno preobrazbo zloglasnega Henrika. Sabina Čaušević, izpadla tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija, si zdaj želi predvsem dojenčka in svoj lepotni salon. Obiskali smo jo doma, v Kamniku.

Sabini so številni pripisovali, da je bila tiha vodja skupine modrih, vendar kot sama pravi, je bil uradni vodja Jan, nakar je vlogo neuradno prevzel Aleksander. Sama prizna, da tudi v zasebnem življenju obuje čevlje tistega, ki ima glavno besedo, predvsem je to takrat, kadar drugi nimajo pobude ali imajo na katerem od področij preprosto manj znanja kot ona. Sicer pa nima nič proti niti, če je vodena.

"Doma si z možem vlogi izmenjujeva, in to ne le pri pobudah in odločitvah, ampak tudi pri gospodinjski opravilih. Takrat oba nosiva hlače," pravi temnolaska, ki ji njena neposrednost še ni dala vetra. Po izpadu iz šova si je z zanimanjem ogledala pretekle oddaje, kjer je bila presenečena predvsem nad sotekmovalci: tako pozitivno kot negativno. Ob nekaterih jo je spreletel celo občutek, kot da so ji popolni tujci, čeprav je tedne preživela v njihovi družbi. Kar zadeva treningov jo je povsem navdušil Janov pristop, s katerim trenira še danes. Kaj pa, če bi za svojega osebnega trenerja morala izbrati med komentatorjema šova Rokom Tomažinom in Andrejem Milutinovičem?

"Nobenega od niju ne poznam prav dobro, vendar bi si v tem primeru za trenerja raje izbrala Roka. Razlog je predvsem v tem, da ga je Kiki, s katerim se dobro razumeva, izredno pohvalil. Njegovim treningom bi bila zagotovo kos," pove v smehu.

Sabina Čaušević: Njen lepotni ideal je indira

Manj smeha pa je bilo vsak teden ob pogledu na tehtnico, ko so v izgubi kilogramov pred puncami močno vodili fantje. "Moški imajo že v osnovi več mišic, zato lažje in hitreje hujšajo. Prav tako nimajo menstruacije, težav s ščitnico ali hormoni. To niso izgovori, ampak dejstva. Tudi kar zadeva tračanja, o katerem je bilo govora, češ da punce opravljamo, medtem ko fantje delajo, mislim, da so moški – ne le v hiši, ampak tudi na splošno – veliko večji opravljivci kot ženske. Bojijo se odzivov okolice, medtem ko smo me bolj direktne," pravi Sabina.

Zanjo najbolj atraktiven tekmovalec v šovu je bil Kristjan, medtem ko naj bi po njeni oceni prepoznavnost najbolje unovčila Indira. Ta ji je vzor v več pogledih. "Ona je moj lepotni ideal. Zdi se mi postavna in z veseljem bi ji bila podobna. Njen zgodnji in moj spodnji del telesa pripelje do seštevka idealne lepotne kombinacije," pravi rojena Hrvatica, ki svetlolaski tudi najbolj privošči zmago. Največjega igralca med tekmovalci šova do konca oddaje ne želi izpostavljati, saj je ta še vedno v igri za zmago. "Ko bo šova konec, bom zagotovo tudi to brez težav povedala na glas," dodaja.

Besedilo: Tjaša Platovšek // Foto: Primož Predalič