Iščete popolno božično darilo za vašo boljšo polovico?

Iščete popolno božično darilo za vašo boljšo polovico? (foto: Sailbrace) Sailbrace
4. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Zapestnice Sailbrace, ki jih odlikuje moderen minimalističen dizajn, z unikatno izdelanim sidrom in vrvico, simbolizirajo moč in stabilnost ter utrjujejo vez s tisto osebo, ki vam bo stala ob strani v najtežjih trenutkih vašega življenja. Sidro je povezano s pletenimi vrvmi v različnih barvah in se odlično poda na vsako zapestje. Dobite jih v lični embalaži, v kateri je tudi prostor za posvetilo in so odlična ideja za darilo zanjo ali zanj.

Ideja za lične zapestnice Sailbrace, ki predstavljajo kratek odmik od klasičnih kosov nakita, se je dvema nadarjenima slovenskima oblikovalcema porodila doma na balkonu marca 2015. Prva serija zapestnic, izdelanih v Kanadi, je bila prodana v pičlih desetih dneh.

Po začetnem uspehu je bila celotna proizvodnja, od trakcev, obdelovanja sider, embalaže, končnega zlaganja in odpreme blaga preseljena v Slovenijo. Potencial blagovne znamke in produkta so kmalu prepoznali pri trgovina Cocozebra, Zlatarni Celje, Galeriji Emporium in Marina Yachting, blagovno znamko Sailbrace pa uradno registrirajo tako v EU kot tudi v ZDA.

Sailbrace

Leta 2016 je blagovna znamka Sailbrace podpisala pogodbo o sodelovanju s podjetjem Marina Yachting Italy, ki je skrbela za distribucijo zapestnic v svoje trgovine po celem svetu, temu se je pridružila tudi svetovna franšiza Aqua in zapestnice Sailbrace ponujala kar v 80-tih njihovih trgovinah po celem svetu, našli pa so tudi velikega partnerja za distribucijo zapestnic v Veliki Britaniji. Še posebej so bili ponosni, ko je Daily mail UK zapestnico Sailbrace uvrstil med eno najboljših božičnih daril leta 2016.

Sailbrace

V leto 2017 so z novimi barvami zapestnic in tekstilom po naročilu, ter z boljšimi marketinškimi strategijami in online trgovino www.sailbrace.com prevedeno v 4 jezike vstopili in prevzeli štiri evropske trge, nemškega, avstrijskega, francoskega in italijanskega.

Sailbrace zapestnice in ostale njihove produkte lahko najdete več kot 150 trgovinah po celem svetu in na www.sailbrace.com. Pohvalijo se lahko, da so do novembra 2017 prodali malo manj kot 100.000 zapestnic po celem svetu.