Šamponu dodajte le ENO sestavino in poskrbeli boste za zdravje las (tako trdijo frizerji)

Šamponu dodajte le ENO sestavino in poskrbeli boste za zdravje las (tako trdijo frizerji) (foto: Instagram) Instagram
6. 11. 2022

Naredite piling, ki odstrani vse nečistoče z lasišča, in pustite, da vaši lasje zasijejo v vsej svoji lepoti. 

Verjamemo, da vam ne bi nikoli prišlo na misel, da bi to sestavino dodali v šampon, a po besedah ​​žensk, ki so preizkusile ta recept, so rezultati izjemni in resnično delujejo. Vse, kar potrebujete je sladkor, ja, prav ste prebrali. 

Medtem ko skrbimo za svoje lase, se osredotočamo na same lase, na lasišče pa popolnoma pozabimo. To je velika napaka, pravijo frizerji, saj le, če je negovano lasišče, lahko pričakujemo, da bodo lasje videti zdravi in ​​sijoči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Da je lasišče zdravo, je treba občasno narediti piling, tako kot to počnemo s kožo obraza. Za to ne potrebujete dragih pripomočkov in luksuznih preparatov. Vse, kar morate storiti, je, da šamponu, s katerim si običajno umivate lase, dodate žlico sladkorja.

Prav sladkor bo tisti, ki bo vašemu lasišču omogočil nežen piling in odstranil odmrle celice, ki blokirajo rast lepih in negovanih las. Poleg tega bo sladkor zagotovi bolj globinsko in temeljito umivanje in omogočil, da balzam prodre globlje in bolje nahrani same lase.

Vendar pazite, da s samim postopkom ne pretiravate, saj se lašišče lahko hitro izsuši. Najbolje bi bilo, da piling ponovite po vsakem 4. pranju in zagotovo boste opazili rezultate. 

Fotografije: Instagram/@kendalljenner

Preberite več na Elle.si