Samski? 25.000 parov na ONA-ON.COM

Samski? 25.000 parov na ONA-ON.COM (foto: Ona-on.com Press) Ona-on.com Press
17. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Ona-on.com že dolgo ni več le virtualni prostor za spoznavanje samskih. Že res, da se je za vse storitve, ki jih ponujamo uporabnikom, potrebno najprej brezplačno registrirati, vendar se od tukaj dalje odpirajo različne možnosti spoznavanja novih simpatij.

Kaj realno pričakovati? Do pravega partnerja v 3-12 mesecih.

Za novo simpatijo ni potrebno vložiti ogromno časa niti denarja. Potrebuješ pa nekaj vztrajnosti, da se medsebojno odkrijeta s pravo osebo, nato pa nekaj zmenkov v živo in kmalu bodo metuljčki letali tudi po tvojem trebuhu.

* ONA-ON.COM dejstva in številke *

  •  Prvi in največji slovenski spoznavni portal za samske (od 2001);
  •  Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji  – WebSi Prvak;
  •  Več kot 80.000 mesečno aktivnih iskalcev ljubezni;
  •  3-12 mesecev do pravega partnerja (5-10 zmenkov);
  •  Več kot 25.000 uradnih parov doslej!

Za novo simpatijo ni potrebno vložiti ogromno časa niti denarja. Potrebuješ pa nekaj vztrajnosti, da se medsebojno odkrijeta s pravo osebo, nato pa nekaj zmenkov v živo in kmalu bodo metuljčki letali tudi po tvojem trebuhu.

Mlajši ona-on.com pari

gumbOna-on.com pari srednjih let

gumbOna-on.com simpatije v zrelih letih

gumbNajina zgodba – Sanjska poroka

Že res, da se pari poslovijo z izbrisom profila in pomahajo v slovo, vendar z njimi ostajajo v stiku. Vse pare nagradijo s 6-imi razvajanji v okviru natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com in enemu paru letno organizirajo gala poroko, spodaj video utrinki s Sanjskih ona-on.com porok.

gumb

Večini najbolj ustreza prvi stik prek spleta, kaj pa tebi?

Logično, saj je največ ponudbe na spletu! Pravo mesto za to je največji spoznavni portal ona-on.com, kjer je preko 180.000 iskalcev ljubezni, med 18 in 70+ let (ca 80.000 mesečno aktivnih)!

Le od tebe je odvisno, kako hitro želiš na prvi zmenek v živo. Ona-on.com je prijazen in vodi po korakih do uspeha, vsakdo ga hitro osvoji. Nudijo pa tudi pomoč uporabnikom, tako tehnično, kot tudi vsebinsko, z nasveti o tem, kako od spletnih pogovorov do zmenkov v živo.

Ona-on.com je uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (2018)

Oglej si video predstavitev ona-on.com mobilne aplikacije, ki deluje v spletnem brskalniku pametnega mobilnega telefona, brez nameščanja aplikacije (WebSi Prvak, naj mobile app).

gumbImaš raje spoznavanje novih ljudi v živo?

Preko 50 ona-on.com družabnih srečanj na leto je več kot odlično izhodišče, da si obogatiš socialno življenje. Druženje je spontano, brez odvečne treme. Še preden se sploh zaveš, si že v družbi novih sogovornikov.

Dogodki so tematsko obarvani in vključujejo šport, kulturo, izobraževanje, kulinariko, izletništvo. Preveri vzdušje na spoznavnih dogodkih v spodnjem videu.

Namig, da si resnično na pravem mestu: Večina iskalcev sorodne duše dandanes uporablja mobilno aplikacijo ona-on.com, ki je tudi uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji v 2018 – prejemnik nagrade Websi Prvak.

websi

gumbČe si torej želiš partnerstva, brezplačno preizkusi! Izgubiti ne moreš ničesar, lahko pa veliko pridobiš! Prvi korak? Brezplačna registracija na ona-on.com!

Mimogrede, ona-on.com lahko preizkusiš tudi v skritem načinu – nihče te ne bo videl, vse dokler se ne odločiš drugače! Začni tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri