Schwarzenegger je nazaj! Dokaz je prvi trailer za Terminator: Genisys!

Terminator Genisys (foto: Terminator Genisys) Terminator Genisys
5. 12. 2014

Najnovejše nadaljevanje franšize Terminator, poimenovano TERMINATOR: GENISYS, je dobilo svoj prvi napovednik, v katerem lahko razberemo, da bo peti del postavil nova pravila o potovanju skozi čas. Slutiti je, da se bo tok zgodovine za vedno spremenil ...

Schwarzenegger ponovno v vlogi ubijalskega stroja iz prihodnosti!

Prvi napovednik nas z razkritimi delci zgodbe že mami in ogreva, čeprav bo film v naših kinematografih na voljo šele julija prihodnje leto. Po pričakovanjih se bomo zopet znašli sredi vojne med človeštvom in stroji, vendar pa se bo slednja tokrat še bolj zaostrila, saj se bo bitka odvijala tako v preteklosti kot tudi v sedanjosti. Da bo dogajanje še toliko bolj vznemirljivo, bo poskrbel legendarni Arnold Schwarzenegger, katerega so zvesti privrženci močno pogrešali v četrtem delu kultne franšize, kjer so ga upodobili s pomočjo računalniške tehnologije.

Kot je obljubil, se je ponovno vrnil, tokrat sicer v postarani različici, saj je zgornja plast Terminatorja človeška in posledično podvržena staranju.

TERMINATOR GENISYS prihaja na velika platna 2. julija 2015! Nadaljevanji trilogije pa sta že napovedani za maj 2017 in junij 2018.

Igralska zasedba: Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney, Jason Clarke; režija: Alan Taylor; scenarij: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier, James Cameron, Gale Anne Hurd

Priporočamo