Kam je izginila Sabina Remar?

Kam je izginila Sabina Remar? (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
2. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

Sabina Remar se je z osvojitvijo naslova Miss Universe Slovenije 2004 zapisala v žlahtno knjigo najlepših Slovenk vseh časov, s svojo manekensko kariero pa je poskrbela, da smo si jo zapomnili kot eno najbolj vidnih misic pri nas. Kje pa se skriva zdaj?

V svoji dolgi in bogati karieri se je predstavila še kot soavtorica knjige "Kako sem izklesala svoje telo", med drugim pa se je preizkusila tudi kot oblikovalka nakita. Krasila je modne piste priljubljene slovenske znamke Lisca in številnih drugih.

Poglejte, kaj priljubljena misica Sabina Remar počne danes:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙎𝘼𝘽𝙄𝙉𝘼 𝙍𝙀𝙈𝘼𝙍 (@sabinaremar)

Danes je Sabina Remar prava poslovna ženska, saj je že dve leti zaposlena kot direktorica vsebin in digitalnih strategij v podjetju Novelius Medical, ki stoji za izjemno priljubljenim in kakovostnim hidrakoleganom. 

Gre za zelo uspešno podjetje pri nas, ki skrbi za zdravje in lepoto, uspešno pa se širi tudi na tuje trge. Trenutno njihov najbolj prepoznavni in priljubljeni izdelek je hidrokolagen, ki je prisoten v večini držav Evropske Unije, najdete pa ga lahko tudi v eksotičnem Dubaju. Njihov kolagen klinično dokazano izboljšuje hidracijo kože, upočasni staranje kože in učinkovito pripomore h glajenju gubic.

Poglejte, kaj nam je o svoji vlogi v podjetju zaupala Sabina sama:

"Najprej sem bila zvesta uporabnica hidrokolagena Novelius Medical. Nekega dne je moja nekajmesečna zaloga zašla na napačen naslov in Maja, lastnica podjetja, se je potrudila ter mi ga osebno dostavila. Nad tem dejanjem sem bila res prijetno presenečena. Pozneje so me v Novelius Medical povabili, da bi postala njihov zaščitni obraz, na sestanku pa sem podala nekaj svojih misli in idej o znamki, produktih, tako se je torej začelo sodelovanje, ki je kmalu preraslo v to, da sem se ekipi tudi pridružila.  Izkazalo se je, da lahko v podjetju sodelujem tudi z drugimi znanji, vnemo in zaupanjem v blagovno znamko. Tako je Novelius Medical postal tudi moja zgodba."

In še to ... hidrokolagen slovenske znamke Novelius Medical se lahko pohvali z  najkakovostnejšimi kolagenskimi peptidi z najvišjo stopnjo absorpcije, ki je kar 98 %. Izjemno, se strinjate? 

Njegove sestavine so naravne, brez umetnih sladil, škodljivih konzervansov, emulgatorjev in brez GSO. Njegova edinstvena formula omogoča izjemno visok izkoristek in zagotavlja učinkovito delovanje v ciljnih tkivih: koži, laseh, nohtih, sklepih, kosteh, kjer spodbuja tvorbo novih kolagenskih vlaken.

Svojo škatlico hidrokolagena Novelius Medical lahko naročite TUKAJ, na voljo pa je tudi v vseh Sanolaborjih po Sloveniji.

Fotografije Primož Predalič in promocijsko gradivo