In priznanje za najbolj odmeven članek o seksu in predigri dobi ...

27. 6. 2015

Ker o seksu pišejo praktično vsi in vsepovsod, je priznanje za najbolj odmeven članek na temo seksa in predigre zares nekaj posebnega. V globokem arhivu spletnega Cosmopolitana pa že leta ždi prispevek, ki vedno znova dvigne največ prahu. Vas zanima, za kaj gre?

Seksologi so skorajda soglasni:

  • z brezskrbnim odnosom do moških mod zanemarjamo vir velikih seksualnih užitkov. So pomembna erogena cona in lahko izzovejo nesluteno vznemirjenje. Ženske naj si moške občutke približajo s primerjavo. S svojimi prsmi.

Se pravi, da z zapostavljenimi kroglicami počnite tisto, kar si želite, da bi partner počel z vašimi prsnimi oblinami. Preprosto, kajne? In še nekaj! Ko jih ženske (dobesedno) držite v rokah, držite v rokah tudi ključ od vrat seksualnega raja. Zatorej se velja potruditi. Vse, kar morate storiti, je, da se z njimi naučite učinkovito ravnati, podobno kot ste se naučile, kaj početi s penisom.

Zdaj pa kar k “receptom” za neizmerne “jajčne” užitke!

Zaposlite obe roki

Najboljši pregled nad moškimi jajčki boste imele, če boste legle na bok in se oprle na komolec, glava pa naj bo nekoliko višje od glavnih junakov te zgodbe. Pred očmi boste imele celotno področje, ki se mu nameravate posvetiti. Začnite počasi in partnerju najprej povejte, da imate v mislih nekaj drugega, da se boste namreč poigrale z njegovima kroglicama.

Se sprašujete, zakaj naj bi mu dale manevrski prostor za prilagoditev, da tokrat ne bo v obravnavi le njegov najboljši prijateljček, ampak tudi bližnja okolica? Sprememba vašega odnosa (če seveda tega še niste počele) bo v začetku verjetno pri njem sprožila nekaj nervoze.

Njegov mali organ je namreč izjemno občutljiv in terja previdno ravnanje. V mislih prilepite nanj rdečo nalepko “lomljivo”. Zato si predstavljajte, da imate v rokah prava kokošja (ali kakšna druga) jajca, ki jih ne želite zlomiti. In nikoli, res nikoli, jih ne potegnite premočno, ali celo grobo, še manj pa, da bi jih grizle.

Ko se bo partner sprostil in vam zaupljivo prepustil “masažo” občutljivih kroglic, z eno roko odločno zagrabite penis in roko pomikajte gor-dol (kar že obvladate), z drugo pa z dlanjo nežno objemite jajca in jih previdno potisnite navzdol.

Vzbudile mu boste prijeten občutek trenja. Gibe morate uskladiti. Ko boste roko na penisu pomaknile navzdol, jajca sprostite, ko greste po penisu navzgor, jih spet rahlo podvihajte proti anusu. Roke naj bodo mirne, za kar boste potrebovale nekaj vaje. Še majhen namig. Če želita preprečiti prehitro ejakulacijo, za nekaj časa zadržite nasladni kroglici v podvihanem položaju.

Celoten prispevek preberite na Cosmopolitan.si