Serija šovov se nadaljuje! Spomladi prihaja Moj dragi zmore!

Nina in Marko (foto: Planet Tv) Planet Tv
2. 12. 2014

Spomladi na Planet TV prihaja že peta sezona šova Moj dragi zmore. Prijave parov za sodelovanje v oddaji pa že zbirajo.

Vsi pari, ki bi se radi pomerili v premagovanju ovir pod budnim očesom voditeljev Nine Osenar in Marka Potrča in se tako potegovali za nagrado 5 tisoč evrov, se lahko prijavijo za sodelovanje v peti sezoni te priljubljene oddaje.

Šov je naletel na dober sprejem

Šov Moj dragi zmore je navdušil slovenske televizijske gledalce, prav tako tudi pare, ki so v oddaji sodelovali. Tako bodo gledalci spomladi na Planet TV lahko gledali že petosezono priljubljenega šova, v katerem imajo glavno besedo ženske.

Za šov Moj dragi zmore iščejo pare, ki so pari tudi v zasebnem življenju. Pomembno je namreč, kako dobro se partnerja poznata, koliko si zaupata. V šovu Moj dragi zmore so namreč ženske tiste, ki kockajo; kockajo pa z zelo zanimivo valuto – sposobnostmi svojih partnerjev.

Pravila šova so enostavna!

Moj dragi zmore je oddaja, v kateri imajo glavno besedo ženske. Sposobnosti in pogum njihovih partnerjev so na pravi preizkušnji – če ženska namreč trdi, da njen dragi zmore izpolniti neko nalogo ali premagati določeno oviro, potem mora on to storiti, in če izziv opravi uspešno, njegovo dekle zmaga.

Štiri ženske, ki si želijo osvojiti čim višjo denarno nagrado, za mizo za poker kockajo s sposobnostmi svojihmoških. Prepričane so, da je njihov partner najpametnejši, v najboljši formi in najmočnejši. Ženske stavijo na največ osem posebnih izzivov, moški pa se po najboljših močeh potrudijo upravičiti stavo, kjer sona kocki (dobesedno) njihovasamozavest, moč ali vzdržljivost.

Prijave so mogoče prek njihove spletne strani ali prek elektronskega naslova mojdragizmore@planet-tv.si.