Shoppster v jesen s prihranki in večjo ponudbo

Shoppster v jesen s prihranki in večjo ponudbo (foto: Profimedia) Profimedia
31. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Letošnja jesen bo pri spletni trgovini Shoppster v znamenju pomembnih mejnikov. Vanjo namreč vstopajo s ponudbo, obogateno za kar 100.000 novih izdelkov. Poleg tega pa se kupcem v priljubljeni spletni trgovini septembra obetata dve odmevni akciji, ki bosta prinesli številne ugodnosti.  Ponudba navdušuje tudi znane slovenske obraze, ki v ogromni ponudbi izdelkov vedno najdejo tisto, kar potrebujejo in si želijo. 

Spletna trgovina Shoppster ponuja že več kot 210.00 različnih izdelkov, nad katerimi se navdušujejo tudi znani obrazi iz sveta športa in zabave. Med ambasadorji Shoppsterjevih izdelkov so tudi igralka in televizijska voditeljica Ula Furlan, smučarski šampion Jure Košir in pevka Tinkara Fortuna

Slednja nam je zaupala, da jo v zadnjem času pritegnejo Shoppster mali gospodinjski aparati, kjer je izbira bogata, nakup pa enostaven. »Predvsem me je navdušil Domo brezžični čistilec tal, s katerim so naša tla resnično čista, kot bi mignil. Z njim počistimo prav vse – hitro, temeljito ter brez nepotrebnega sklanjanja in bolečin v križu!« pove Tinkara, mamica treh hčera, s katerimi se rada loti ustvarjanja v kuhinji.