Zanimivosti Promocijsko sporočilo

Shoppsterjevi najboljši izdelki tudi v MEGA ponudbi

27. 9. 2022
Deli
Shoppsterjevi najboljši izdelki tudi v MEGA ponudbi (foto: Shoppster)
Shoppster

Spletna trgovina Shoppster.si začenja jesen z dolgo pričakovano MEGA ponudbo. V več kategorijah izdelkov prinaša prihranke do 50 %, ki so odlična priložnost za pridobitev najsodobnejših pripomočkov za dom. Pozor, Mega ponudba, se začne 19. septembra

Tudi če ne kuhaš in pospravljaš najraje, ti bo življenje zagotovo olajšala bogata MEGA ponudba najsodobneše bele tehnike in pripomočkov za dom, ki jo nudi spletni ponudnik Shoppster na spletnih policah. Najsodobnejše naprave, ki ti bodo omogočile razbremenitev pri vsakdanjih opravilih, so pri Shoppsterju vključili v MEGA ponudbo, kar pomeni, da ti bodo poleg dragocenega časa prihranili tudi denar.

Babica vam bo zavidala nedeljsko kosilo

Vsak ljubitelj kuhanja in peke ve, da je kakovostna posoda ključna za perfektno pripravljenega lososa ali domač jabolčni štrudelj. Da bo ta še slajši kot tisti, ki ga po skrivnem receptu pripravlja vaša babica, Shoppster.si nudi neverjetne prihranke pri nakupu 10-delnega seta kakovostnih posod Tefal.

Poleg prihranjenega denarja še prijazni do okolja

Čiščenje našega doma je obremenjujoče za naše čudovito okolje, zato Shoppster.si na svojih spletnih policah nudi aparate, ki zmanjšujejo količino porabljene električne energije. Občutljivi senzorji teže zaznajo količino in težo perila v stroju in samodejno prilagodijo porabo vode in električne energije. Ob nakupu pralnega stroja Candy sedaj lahko prihranite skoraj polovico vrednosti in ob poskrbite tudi za okolje.

Shoppster

Več časa zase

Težki in nerodni čistilci tal so preteklost. Na spletnih policah spletnega ponudnika lahko najdete brezžični čistilec tal DOMO, ki omogoča preprosto čiščenje brez lovljenja vtičnic po stanovanju. Dodano vrednost ima tu zagotovo funkcija samočiščenja, ki prihrani dragoceni čas in omogoči, da svojim najdražjim pripravimo najboljšo vročo čokolado zgolj z enim klikom na kavni aparat Krups.

Pozor, v kombinaciji z MEGA ponudbo lahko izkoristiš tudi tvoj digitalni bon

Vsi mladi lahko v Shoppsterju izkoristite digitalni bon 2022, in sicer tudi za izdelke iz MEGA ponudbe. To pomeni, da lahko združite obe ugodnosti in s tem še dodatno prihranite ali pa si olajšaš nakupe božičnih daril za najbližje in si kakšnega priskrbiš že sedaj. 

Program zvestobe – nakup na 24 obrokov brez obresti

Da ugodnostim ni konca pa bodo izkusili uporabniki telekomunikacijskega operaterja Telemach, saj boste s programom Shoppster Smart izdelke lahko kupovali po posebnih cenah in s posebnimi prihranki. Z registracijo v program zvestobe boste namreč vsi Telemachovi naročniki samodejno vključeni v najvišjo raven programa – Shoppster Smart Connect.

Z registracijo v program Smart Connect boste Telemachovi naročniki izdelke lahko nakupovali na kar 24 obrokov brez obresti. 

Veselo nakupovanje na Shoppster.si!