"Skupaj sva 12 let, pa me še ni oralno zadovoljila, ker se ji to gabi,!" (izpoved Slovenca)

"Skupaj sva 12 let, pa me še ni oralno zadovoljila, ker se ji to gabi,!" (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2022

"Če že seksava dvakrat v enem tednu, kar je redkost, mi reče, da se počuti kot avtomat za seks. Sej drugače je dobra duša in jo mam rad, sam mi že dolgo časa tole preseda. A ima še kdo kak podoben primer?"

"Skupaj sva 12 let. V tem času mi ga še ni pofafala, ker se ji to gabi," svoj zapis na slovenskem forumu začne zgrožen Slovenec. 

"Njej ne paše, da ji dražim bradavičke, njo žgečka, če ji dražim klitoris, njo žgečka, če ji jo hočem polizat. Nič ji ne paše. Ona ne bi doggy položaja, ona ne bi bila zgoraj. Samo na hrbtu in noge v luft.

Če že seksava dvakrat v enem tednu, kar je redkost, mi reče, da se počuti kot avtomat za seks. Sej drugače je dobra duša in jo mam rad, sam mi že dolgo časa tole preseda. A ima še kdo kak podoben primer?"

Te zanima, kakšni so odgovori ostalih uporabnikov? Tole te bo presenetilo ...

1. "Jaz imam obraten problem kot ti! Fant ne dela nič od navedenega, bil bi le spodaj, dražil me je tam spodaj le dvakrat in nehal tik pred orgazmom. Večkrat sem se umikala z namenom, da mu pokažem, kje bi se me moral dotikat. Redno fafam in delam vse, da on uživa, ostane brez zraka, mene pa ne zadovolji. Pri naslednjem seksu mu bom povedala vse svoje potrebe, tebi svetujem enako."

2. Eden izmed uporabnikov je avtorju članka in prvi komentatorki v šali predlagal tole: "Najboljše, da se vidva skupaj dobita, pa bosta zadovoljna. Vajina parterja pa skupaj."

3. "Stari, men se zdi, da je vsaj 50% žensk takih. Žal je med njimi tudi moja," je o svoji izkušnji pasivne partnerke napisal eden izmed uporabnikov foruma.

4. "Moj je bil v seksu precej štorast. Ko sem izrazila željo, da bi seksala več kot le enkrat mesečno, pa mi je rekel, da sem vulgarna in me kmalu zapustil. Taki ste tipi."

Foto: Profimedia

Preberite več na Cosmopolitan.si