Slovenci razkrili najbolj ČUDNE zahteve, ki so jih dobili med rjuhami

Slovenci razkrili najbolj ČUDNE zahteve, ki so jih dobili med rjuhami (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2022

OMG, št. 4!! 😅😅😅

"Kaj je najbolj bolana stvar, ki jo je kdo od vas zahteval v seksu? Kar z besedo na dan, brez sramu in zadržkov!" je na slovenskem forumu uporabnike pozvala neka ženska.

Preberi, kakšne so njihove izkušnje:

1.

"Bivša s prošnjo, če ji lahko ližem prste na nogah in podplate, medtem ko jo ... Drugič, če namontiram palico, mislim, da je bil štil od metle, na steno, da se natika, medtem ko ga cuza. Psihično bolano vsakič po dveh pirih."

2.

"Zanimivo, jaz sem imela pa kar nekaj ljubimcev, ki so imeli fetiš na stopala in so mi želeli lizati prste na nogah in da jim ud masiram s stopali ... Nohte na nogah so pa hoteli, da imam rdeče nalakirane."

3.

"Ko je moj zahteval, da se polulam na njega. Je videl, da mi ni do tega, pa od tistega časa ne prosi več tega."

4.

"Nekoč me je punca prosila, naj ji s škarjami porežem sramne kocine. Britje takrat ni bilo v modi, škarje pa velike, krojaške. Me je bilo kar strah, da ji bom male sramne ustnice odrezal."

5.

"Enkrat je imel željo, da greva seksat na pokopališče. To mi je bilo totalno mimo. Ampak, ko sva pa po večerih začela hodit na pokopališče na klopco seksat, je pa tudi meni postalo zanimivo, čeprav mi je bila na začetku to bolana ideja."

6.

"Tip je želel stalno cuzati bradavičke, kot da se doji pri meni."

7.

"En bivši je hotel, da se oblečem v domino in ga vodim kot psa in ga šeškam, po tem pa normalen seks, celo pritisnjeno obleko iz lateksa in štikle in bič iz seks shopa mi je kupil."

8.

"Jaz sem enemu morala mazati ud z oljem in ga masirati."

9.

"Moški je želel, da mu ženska liže anus in vtika jezik not ... No, tega nisem nikoli njemu počela, je pa to isto rad delal meni, sicer samo max. 5 sekund, ker tega nisem marala.

Drugi je rad sesal in grizljal bradavice in me gledal v oči, vedno sem pomislila na dojenčka na dojki, ko gleda z velikimi očmi. No, to me ni motilo, mislim, da je prej imel kakšno, ki je bila ob tem takoj mokra, pa je mislil, da je pri drugih isto, meni je bilo bolj hecno."

Preberite več na Cosmopolitan.si