Slovenka kliče na pomoč: "Imam neizživete fantazije, a možu mi je nerodno predlagati TO"

Slovenka kliče na pomoč: "Imam neizživete fantazije, a možu mi je nerodno predlagati TO" (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2022

"Včasih me kar razganja že ob sami misli, kaj bi z dragim vse lahko počela, pa mu enostavno ne upam predlagati, ker mi je nerodno."

"Moj mož je resen in uglajen človek, tak je tudi v spolnosti, jaz pa imam neizživete fantazije.

Včasih me kar razganja že ob sami misli, kaj bi z dragim vse lahko počela, pa mu enostavno ne upam predlagati, ker mi je nerodno.

Ni pa nič kaj hudo perverznega, bolj gre za kraje in predigro ali pa izmišljevanje vlog. Pa ne rečem, da ne bi imel posluha, pa da ne bi bil za, bolj gre za to, da je po toliko letih meni nerodno predlagati in potem še izpeljati to predparitveno zadevo.

Kako naj premagam to nerodnost in sramežljivost?" se je po pomoč na slovenski forum obrnila ženska.

Preberite nekaj uporabnih nasvetov drugih uporabnikov, ki bodo morda v pomoč tudi vam, v kolikor se soočate s podobnim izzivom:

1. "Napiši mu na listek svoje neizživete fantazije in ga prosi, da on prevzame vodenje, vsaj za prvič. Potem bosta pa videla, kako naprej."

2. "No, kaj, ko bi svoje za nekatere umazane, druge pa spolirane misli izlila na papir in spisala sočno zgodbico ali več njih. Knjižico z zapisi pa pozabila recimo v avtomobilu ali na kavču. To bi bila odlična iztočnica za nadaljne 'tematske' ka*se.

3. "Lahko počakaš, da te zaloti med gledanjem kakšnega sočnega celovečerca."

4. "Ne razmišljaj toliko, spontano in akcija. On pobude ne bo dal, lahko pa sama brez kompliciranja vajeti sama v roke vzameš."

5. "Ma daj, kaj ti bo nerodno, pritisni desca ob steno, pa ga izkoristi na vse možne načine. Boš videla, kako se bo odzval, ti ne bo nikoli več nerodno. Mogoče bo njemu, ker si se morala leta nazaj držati in nisi imela zadovoljujočega spolnega življenje. Le korajžno!"

Preberite več na Cosmopolitan.si