Slovenski čarodej Sam Sebastian navdušuje po vsej Evropi!

Slovenski čarodej Sam Sebastian navdušuje  po vsej Evropi! (foto: Klemen Rezinger) Klemen Rezinger
Vir: Nova
1. 1. 2017

Slovenski čarodej, iluzionist in ulični performer Sam Sebastian, ki smo ga v preteklih dveh letih lahko spremljali na TV-zaslonih v njegovi magični oddaji Šesti čut, ima letos zelo delovno leto.

Sam Sebastian se je nedavno vrnil s poletne turneje po Nemčiji, na kateri je izvedel skoraj 60 predstav, poleg tega pa jih je imel nekaj še v sosednji Avstriji in Italiji. Sicer pa Sam Sebastian večkrat sodeluje tudi v različnih odrskih projektih s slovenskimi glasbeniki. Videli smo ga lahko na nekaterih večjih koncertih Tanje Žagar po Sloveniji, in sicer ob 10-letnici njene samostojne kariere. S svojimi iluzionističnimi točkami je gledalcem jemal dih, zlasti takrat, ko je Tanjo prežagal na pol. "Na povabilo Blaža Švaba pa sem s posebnimi iluzionističnimi točkami sodeloval tudi na Noči Modrijanov, na malih zaslonih si jih bomo lahko ogledali na začetku prihodnjega leta. Med drugim sem na odru z Modrijani in virtuozinjo na harfi Saro Briški - Raiven iz nič pričaral in odčaral dekle," nam zaupa.

V veselem decembru ga boste lahko videli tako na številnih prireditvah za otroke kot tudi na prednovoletnih večerjah raznih uglednih podjetij, saj ima trenutno rezerviranih že 32 ekskluzivnih nastopov. "Eden takih je bil nedavni nastop na prireditvi Elle Style Awards 2016 by Škoda, ko sem navdušil goste v ljubljanskem Hotelu Union. Veseli me, da je magična umetnost pri nas vse bolj popularna, priznana in celo zaželena tudi na prireditvah za odraslo občinstvo in trudim se, da bi s svojimi nastopi to upravičil oziroma celo presegel pričakovanja naročnika. Mislim, da mi to za zdaj uspeva. Veliko podjetij me najema za nastop na dogodkih in odzivi so fenomenalni!" pravi iluzionist, ki bo na silvestrski večer z magijo v novo leto popeljal goste v Life Class hotelih v Portorožu.

MIMA