Smejati se je zdravo, na morju pa še bolj!

Smejati se je zdravo, na morju pa še bolj! (foto: LifeClass Portorož) LifeClass Portorož
10. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Kolikokrat ste že slišali rek, smeh je pol zdravja? Ne, ne bom vam predavali o tem. Ker je dejstvo, da se je nadihati svežega in blagodejnega morskega zraka ob Sredozemskem morju, še bolj zdravo. Zakaj ne bi torej združili obojega?

Čudovite jesenske praznike je v Portorožu zaznamovala prava bomba smeha. Petzvezdični Hotel LifeClass Portorož je tri dni zapored gostil ene najboljših stand-up komedijantov. Željni smeha so tri dni polnili dvorane v Kongresnem centru Mind Hotela Slovenija in trenirali smejalne mišice. In po zdravem naporu si je enostavno treba vzeti čas za sprostitev.

»Ko grem na dopust, nimam s sabo drugega kot knjige. Računalnik pustim doma, televizije v hotelski sobi ne prižgem. Raje berem knjige,« je povedal vsestranski Boris Kobal. In ravno to je tisto, k čemur v hotelih LifeClass Portorož spodbujajo svoje goste. Da si vzamejo trenutek zase, in kot svetuje komedijantka Martina Ipša, ki tudi sama oddih najraje preživlja ob morju: »Tam se res lahko ustavim in zadiham.« Zelo rada prihaja na slovensko Obalo izven glavne sezone, saj je takrat končno čas, ko lahko prisluhne morju. »Dobra knjiga, poležavanje pod drevesom, v senci, s pijačo in knjigo v roki. To je zame odklop.«

Medtem ko se Tin Vodopivec tudi na dopustu ne more posloviti od telefona. »Telefon je kot podaljšek možganov. Kot bi zunanji disk iz glave dal v telefon, da imaš več prostora v glavi.« Se pa zato rad sprošča v savnah, bazenih, na masažah, da sprosti napetost v mišicah, ki mu jo povzroča adrenalin na odru. Takrat so Terme Portorož prava odločitev.