Spalne navade znanih in slavnih: Nekatere so malce nenavadne

Spalne navade znanih in slavnih: Nekatere so malce nenavadne (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2019

Dober spanec je zlata vreden - to dobro vedo tudi ljudje iz sveta zabavljaštva. S počitkom si vsi naberemo dovolj energije za vse dnevne obveznosti, ki jih opravimo lažje in hitreje, če smo le dovolj naspani.

Slavni pa ne bi bili slavni, če pred spancem ne bi imeli svojih obredov, ki jih radi delijo v obliki nasvetov, saj radi pomagajo drugim. In kakšne so njihove navade? Pa poglejmo.

Oprah Winfrey

Nobenega dvoma ni, da je Oprah ena najuspešnejših žensk v medijskem svetu, za njenim uspehom pa stojita predanost ter disciplina. Slednja vključuje ustrezno količino spanja, saj mora biti v top formi, če hoče opravljati svoje poslanstvo. V nekem intervjuju je razkrila, da ima vsakdanjo navado - pred spancem si vedno privošči kopel. Njena spalnica je polna kozmetičnih izdelkov, ki ji polepšajo obred: dišeče soli, kopalne kroglice, peneče kopeli in podobno. Obred jo umiri in ji pomaga, da lažje zaspi.

oprah winfrey

Kim Kardashian in Kanye West

Oba se zavedata pomena kvalitetnega spanca, zato si vedno privoščita visokokakovostne vzmetnice. Po medijih je moč najti zapise, da naj bi si tako nakupila vzmetnice, za katere sta odštela skoraj milijon (?!?!?!?!) dolarjev. Hm, pri tem bi pričakovali, da so polnjene s suhim zlatom, se vam ne zdi? Morda pa gre zgolj za pretiravanje in delanje slona iz muhe, saj gre za zvezdnika, ki se rada pohvalita z vsem, kar počneta. Še posebej preko družbenih medijev.

Tom Cruise

Tom Cruise

Igralski zvezdnik je vsekakor krvav pod kožo - imel naj bi hude težave s smrčanjem, zato si je omislil posebej izolirano spalnico, da ne bi motil drugih ljudi. Menda naj bi to naredil že takrat, ko je bil poročen s Katie Holmes, da bi se lahko oba pošteno naspala.