Spar Slovenija bo s projektom Štartaj Slovenija ponudil odskočno desko 8 novim podjetniškim idejam!

Spar Slovenija bo s projektom Štartaj Slovenija ponudil odskočno desko 8 novim podjetniškim idejam! (foto: Štartaj Slovenija) Štartaj Slovenija
20. 9. 2017

Projekt Štartaj Slovenija je v lanskem letu dosegel in presegel vse cilje, ki so si jih trije partnerji, Spar Slovenija, medijska hiša Pro Plus in oglaševalska agencija Formitas BBDO, zastavili v decembru leta 2015.

Odzivi kupcev so bili neverjetni, prav tako je izjemnost projekta prepoznala tudi stroka.

Projekt je v zadnjih mesecih prejel številne nagrade za inovativnost, med njimi tudi viktorja za posebne medijske dosežke, veliko nagrado za najboljšo celostno komunikacijsko akcijo na Slovenskem oglaševalskem festivalu in druga mednarodna priznanja.

Odločili so se, da tudi letos mladim perspektivnim podjetnikom ponudijo edinstveno priložnost – mesto na prodajni polici, kjer lahko predstavljajo svoje poslovne zgodbe in izdelke.

Izbrani produkti že na polici!

Od danes lahko kupci polico ŠTARTAJ SLOVENIJA najdejo v vseh trinajstih megamarketih Interspar in z nakupom izdelkov podprejo osem slovenskih podjetnikov, ki se potegujejo za enkratno poslovno priložnost. Najuspešnejši si bo prislužil laskavi naziv »Hit produkt 2017«.

Ob otvoritvi prodajnih polic ŠTARTAJ SLOVENIJA je mag. Igor Mervič, generalni direktor podjetja Spar Slovenija, poudaril: "Lansko leto smo skupaj z medijsko hišo Pro Plus, oglaševalsko agencijo Formitas in izbranimi podjetniki spisali zelo uspešno zgodbo. Odličen odziv naših kupcev, prodaja, ki je presegla vsa pričakovanja, in velika podpora javnosti so nas prepričali, da projekt nadaljujemo in še naprej aktivno podpiramo mlade slovenske podjetnike. Vsem, ki s svojimi izdelki z današnjim dnem stopajo na naše police, želim veliko sreče in poguma, kupce naših trgovin pa ponovno vabim, da skupaj z nami podprejo svežo podjetniško energijo."

Oddaje štartajo 8. oktobra!

Sodelujoče ustvarjalce, njihove življenjske zgodbe in zgodbe njihovih izdelkov bo širša javnost lahko spoznavala v oddajah Štartaj, Slovenija! na POP TV.

Od 8. oktobra do sredine decembra bo podjetniški mentor Matija Goljar gledalcem predstavil osem podjetnikov, njihov trud, njihove izzive ter njihovo pot do uspeha in uresničitve vznemirljivih ciljev.

S projektom ŠTARTAJ SLOVENIJA želijo svojim kupcem ponuditi zanimive nove izdelke in podpreti svežo podjetniško energijo, ki postaja vse pomembnejše gonilo razvoja in rasti slovenskega gospodarstva.

Naj podjetniške ideje 2017!

V nadaljevanju le za najbolj radovedne na kratko predstavljamo produkte, ki se jim je uspelo uvrstiti med osmerico projekta Štartaj Slovenija 2017.

  • ICONIC SPECIALITY COFFEE je visokokakovostna kava pražena v Sloveniji. 100 % arabica raste samo v posebnih mikroklimatskih razmerah nad 1000 m nadmorske višine. To jo uvršča v sam vrh najboljših kav na svetu, ki obsega zgolj 9-13 % svetovne proizvodnje kave.

  • NOELA je krema s polžjo slino. Polžja slina je naraven izvor kolagena, hialuronske kisline, elastana, alantoina, antioksidantov, proteinov in vitaminov. Krema vsebuje kar 40 % polžje sline, zaradi česar ima izjemno regeneracijsko sposobnost. Je dermatološko testirana.

štartaj slovenija

  • GOOD4DOOGS je prva slovenska surova hrana za pse. Vsebuje vse potrebno za normalno rast in zdrav razvoj vašega psa. Je 100 % naraven obrok brez kozervansov, umetnih arom in barvil. Surova hrana predstavlja najnaravnejši način prehranjevanja vaših domačih ljubljenčkov.

štartaj slovenija

  • POKICA je pokovka, narejena iz posebne sorte gensko nespremenjene koruze. Pripravljena je brez olja in ne vsebuje umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Pokovkam so dodani slani in sladki okusi in prelivi, ki naredijo hrustljavo pokovko še bolj slastno.

štartaj slovenija

  • MEDENKA je nastala z združitvijo inovativnosti in slovenske tradicije. Tradicijo predstavlja slovenski med, inovativnost pa praktična embalaža in dodano sadje, obdelano s postopkom liofilizacije, ki ohrani 97 % vitaminov. Ena Medenka na dan zadostuje priporočeni dnevni količini medu.

štartaj slovenija

  • JUNC BEEF JERKY je prvi slovenski bio energetski mesni prigrizek iz sušene govedine z začimbami. Pripravljen je iz najboljše slovenske eko govedine (goveda proste reje). Ima zelo visoko vrednost beljakovin in je idealen takrat, ko p otrebujete energijo in moč.

štartaj slovenija

  • VINY&GRETA so gurmanski vinaigre prelivi na osnovi izbranega sadja in domačega kisa. So 100 % naravni, in so odličen dodatek solatam, mesu, belim ribam ali sladicam. Pri pripravi solate ne potrebujete dodatnega olja, kisa in soli.

štartaj slovenija

  • ODORI je popolnoma naravni pralni prašek v peni za pranje belega in občutljivega barvnega perila. Prašku ni potrebno dodajati mehčalca, saj že sestavine same mehčajo vodo in perilo. Ne vsebuje fosfatov, encimov, konzervansov, barvil, alkoholov in drugih alergenih sintetičnih dodatkov.

štartaj slovenija

Štartaj Slovenija