SPORTO: zvezde športa v prenovljenem Mind Hotelu Slovenija

18. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Peter Prevc, trenutno vodilni smučarski skakalec na svetu, je v Mind Hotelu Slovenija v Portorožu na športni marketinški konferenci SPORTO dobil že svoje tretje priznanje za najboljšo moško športno blagovno znamko v Slovenij

Najboljša moška športna blagovna znamka v Sloveniji

Peter Prevc, 24-letni svetovni prvak in nosilec dveh olimpijskih medalj je na konferenci spregovoril o svoji blagovni znamki in logotipu, ki ga je predstavil lani. Pravi, da se o poslovno marketinškem delu še uči, več časa pa zato, še posebej v sezoni, posveča skokom. Takoj po konferenci je namreč odletel nazaj na trening, v Hotelu Slovenija pa so nadaljevali s podeljevanjem nagrad športnikom in športnim klubom, ki predstavljajo znamke z največjo vrednostjo z vidika javnosti.

Tina Maze zmagovalka v ženski kategoriji

Nagrado za najboljšo žensko športno blagovno znamko je že sedmič prejela Tina Maze, kar petič pa so na odru stali nogometaši NK Maribor, ki so prejeli nagrado za najboljšo športno ekipo. V hotelih LifeClass se je trlo športnih zvezd, med njimi nekdanji vratar slovenske nogometne reprezentance Marko Simeunović, nogometni zvezdi Matej Mavrič Rožič in Anton »Tonči« Žlogar, nekdanji košarkar Marko Milić, nogometaši NK Olimpija in NK Maribor ter boksarska legenda Dejan Zavec, ki je v Mind Hotelu Slovenija tudi prenočil.