Spoznajte lepotico, ki je glavnega sodnika Damirja Skomino prisilila, da je prekinil finale Lige prvakov

Spoznajte lepotico, ki je glavnega sodnika Damirja Skomino prisilila, da je prekinil finale Lige prvakov (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2019

»Iskreno povedano, sprva je niti nisem videl. Šele ko so me pomočniki opozorili nanjo, sem igro prekinil,« je v velikem intervjuju v novi številki revije Playboy povedal Koprčan, ki je zdaj zapisan med svetovne sodniške legende.

Damir Skomina v velikem intervjuju v novem Playboyu

Ob izidu nove številke revije Playboy, v katerem bralce med drugim čaka tudi iskren pogovor z Damirjem Skomino, zdaj velikim imenom nogometnega sveta, ko je 1. junija kot glavni sodnik suvereno, profesionalno in z vsemi pohvalami vodil sodniško ekipo in upravljal finale Lige prvakov, pa smo se spomnili še na eno opazno akterko tega dogodka – seksi plavolasko, ki je sredi tekme pritekla na igrišče.

Wolanski

Damir Skomina pravi, da delo sodnika zahteva 100-odstotno osredotočenost na spremljanje igralcev in žoge, zato vpada dekleta na igrišče ni opazil, dokler se za njo niso že pognali urni varnostniki.

»Ne vem pa, kaj je pokazala kamera. Sistem namreč tem ljudem ne posveča pozor­nosti, saj bi jih to še bolj spodbudilo k takšnim dejan­jem. Jaz sem povsem osredotočen na nogomet, v tem primeru le prekinem tekmo in počakam, da varnostniki opravijo svoje delo,« je v intervjuju za Playboy še povedal Damir Skomina. Celoten intervju je na voljo v novi številki revije Playboy.

Playboy

Kdo je bila seksi blondinka na igrišču?

»Življenje je za živeti, delaj nore stvari, ki se jih boš spominjal za vselej,« je ob dejanju na svojih spletnih profilih zapisala Kinsey Wolanski, 22-letno dekle YouTube šaljivca Vitalyja Zdorovetskiya. Kinsey je sicer manekenka, ki je svojo pot po modnih brveh začela s selitvijo v Los Angeles. Njena krasna podoba je doslej krasila strani v publikacijah Sports Ilustrated, FHM in Maxim, leta 2017 pa se je – neuspešno sicer – borila tudi za naziv Miss Jetset.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

»Sem preveč zamotila številko 8 ,« je šaljivo zapisala ob fotografiji, ki je na njenem Instagramu profilu požela 1.3 milijone všečkov. Mimogrede, številko 8 v belem dresu nosi Tottenhamov 23-letni Harry Winks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

A njen cilj je bil dosežen. Kinsey je imela pred tem podvigom na svojem Instagram profilu okoli 230.000 sledilcev, zdaj jih ima 3.1 milijona. Sistem, ki ga v intervjuju v Playboyju omenja Skomina, ji resda ni namenil veliko pozornosti, a živimo v svetu, kjer družbeni mediji žal kar kličejo po tovrstnih podvigih za izstrelitev med »influencerje«.

V intervjuju v novi številki Playboy pa Damir Skomina razkrije vse aspekte sodniškega delovanja na najvišjem nivoju, kot tudi to, kakšne karakterne predispozicije moraš imeti kot sodnik, kako je, ko si deliš zelenico z največjimi imeni nogometnega sveta in koliko znaša plača sojenja tako pomembne tekme, kot je finale Lige prvakov. Novi Playboy vas že čaka!