Spoznajte telefon, ki spreminja prihodnost!

Spoznajte telefon, ki spreminja prihodnost! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
14. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Novi Samsung telefon združuje osupljiv in drzen dizajn z izpopolnjeno programsko in strojno opremo ter tako premika meje mobilnih izkušenj. Spoznajte Galaxy Z Fold2 5G, predstavnika tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov.

Samsung Electronics je v začetku septembra predstavil najnovejši Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki nudi številne izboljšave in novosti. Novi model s še večjim prepogljivim in glavnim zaslonom združuje eleganten dizajn in strokovno izdelavo z novimi intuitivnimi funkcijami za edinstveno mobilno izkušnjo, ki nudi vsestranskost v vsakdanjem življenju.

"Pot do naslednje generacije mobilnih telefonov je polna izvirnosti in inovativnosti," je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. In dodal: "Pri razvoju Samsung Galaxy Z Fold2 5G smo upoštevali povratne informacije uporabnikov in zagotovili izboljšave strojne opreme, hkrati pa tudi boljšo uporabniško izkušnjo. Dodatno smo okrepili partnerstvo z vodilnimi tehnološkimi družbami, kot sta Google in Microsoft, s čimer bomo preoblikovali izkušnje z mobilnimi telefoni."

Vrhunska zmogljivost, popolno prileganje vaši dlani, pregibni zaslon in celodnevna baterija

Drzen dizajn in napredni inženiring se izkažeta v 15,75-centimetrskem prepogljivem zaslonu, ki se nato razširi v 19,3 cm. Gledanje najljubših spletnih vsebin, prebiranje pošte ali navigacija bodo preproste v obeh načinih zaslona, novi Galaxy Z Fold2 5G pa za še več užitkov nudi tudi dinamični zvok z izboljšanim stereo učinkom in jasnejšim zvokom. 

Elegantna, enotna zasnova zagotavlja gladek občutek prijema, Samsung ultra tanko steklo na glavnem zaslonu pa zagotavlja tudi izpopolnjen občutek zaslona. Skriti tečaj poskrbi za popolno prileganje in samostoječ zaslon, posebna čistilna tehnologija pa za brezhibno prepogibanje odbija prah in neželene delce.

Izjemne slike in vrhunski prikaz vsebine

Galaxy Z Fold2 5G združuje Flex način z neprekinjenostjo aplikacij, kar zagotavlja razširjeno uporabnost in nemoteno prehajanje iz enega na drug zaslon. To vam omogoča, da si vsebino ogledate točno na takšen način, kot vam v tistem trenutku ustreza. 

S Capture View načinom vam zdaj ne bo treba zapreti aplikacije za kamero, da bi si lahko ogledali fotografijo ali videoposnetek, saj se bo prikazal na spodnji polovici zaslona, kamera pa bo še vedno delovala na drugi polovici. Na voljo je tudi Auto framing način za snemanje prostoročnih videoposnetkov, ki motiv ohranja v fokusu, tudi če se ta premika.

Brezhibna večopravilnost

Galaxy Z Fold2 5G nudi izboljšanje produktivnosti z intuitivnim interaktivnim načinom upravljanja in s še več naprednimi zmogljivostmi večopravilnosti. S funkcijo Multi Active Window boste imeli še več nadzora, hkrati pa boste lahko hkrati imeli odprte datoteke v različnih aplikacijah in si jih postavili eno ob drugo za sočasno uporabo.

Za nemoteno delo ali zabaven prosti čas so na voljo tudi vaše najljubše aplikacije, vključno z Gmail, YouTube in Spotify aplikacijami, za podobno izkušnjo kot pri tabličnem računalniku pa bodo poskrbela še Microsoft Office orodja.

Galaxy Z Fold2 5G bo na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi na približno 40 izbranih trgih od 18. septembra 2020.  V času promocijskega obdobja do 17. 9. 2020 zamenjajte svoj stari telefon in privarčujte 150 € za novi Samsung Galaxy Z Fold2 5G.

Več o novem Samsung telefonu preverite TUKAJ.