Sproščena zabava ob predstavitvi nove Fieste

Sproščena zabava ob predstavitvi nove Fieste (foto: Matjaž Očko) Matjaž Očko
25. 8. 2017

V Grand Hotelu Union je potekala sproščena zabava ob predstavitvi novega Forda Fieste.

Gre za najbolj priljubljen evropski mali avto, ki ga je ob prihodu na naše ceste pozdravila Severa Gjurin s koncertom za povabljene goste v intimnem vzdušju vrta Grand hotela Union.

David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, je izrazil prepričanje, da bo nova Fiesta med slovenskimi kupci odlično sprejeta. Prvi pomembnejši mednarodni testi so namreč pokazali, da Fiesta, ki je ta hip tehnološko najbolj napreden mali avto, izpolnjuje vsa visoka pričakovanja kupcev.

Med povabljenimi smo videli kar nekaj znanih obrazov iz smučarskega sveta. Fiesto sta si ogledala Tjaša in Rok Perko, z zanimanjem pa je v notranjost pokukal tudi Franci Petek.

Martina Vrhovnik, sicer ambasadorka Fieste v Sloveniji je prisotnim gospem in gospodičnam svetovala glede ličenja in jim razkrila, kako dosežejo popoln izgled.  Jernej Kozan, zmagovalec šova Slovenija ima talent je prisotne navdušil s svojimi plesnimi gibi. Ujeli smo tudi Filipa Kržišnika, ki je Aneju in Roku Piletič iz skupine BQL pokazal najnovejše akrobacije na svojem telefonu.

Priporočamo