Zanimivosti Promocijsko sporočilo

Štartala je 3. sezona Štartaj Slovenija!

26. 9. 2018
Deli
Štartala je 3. sezona Štartaj Slovenija!

Izdelki 3. sezone Štartaj Slovenija so že na policah. 8 novih slovenskih podjetnikov se Sloveniji predstavlja z inovativnimi idejami, ki so se uresničile s pomočjo oglaševalske agencije Formitas in medijske hiše POP TV. Moto projekta Sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse se je znova izkazal za preprosto resnico.

Nova sezona ŠTARTAJ SLOVENIJA se je začela s slavnostno otvoritvijo posebne police v megamarketu INTERSPAR CITYPARK, kjer so se zbrali vsi letošnji podjetniki, partnerji projekta, spletni vplivneži in podporniki projekta, med katerimi so bili tudi podjetniki prvih dveh sezon. 

Podjetniki 3. sezone Štartaj Slovenija skupaj s partnerji projekta: Spar Slovenija, POP TV, Formitas, NLB in Ford Slovenija.

Anja Susič - Anja Suska, Urša Drofenik - Ursha.si, Ana Žontar Kristanc - Anina kuhinja, Tjaša Kokalj Jerala - TKSWAT, Nika Veger - Beautyfullblog, Lea Filipovič - Lepa afna, Nina Držaj - Z ljubeznijo, Mama. 

Mag. Igor Mervič, generalni direktor SPAR Slovenija, je ob otvoritvi police povedal: »Podjetniki sami lahko naredijo velik del, vendar skupaj smo zagotovo lahko še bolj uspešni. V letošnji sezoni imamo 32 novih izdelkov, skupno število izdelkov ŠTARTAJ SLOVENIJA se je tako približalo številu 100. Uspešni podjetniki so s podporo partnerjev in predvsem kupcev zaposlili že 57 novih ljudi. Mislim, da ti podatki povedo vse o uspehu, pomembnosti in poslanstvu projekta ŠTARTAJ SLOVENIJA.«

Boštjan Hribovšek, direktor prodaje in marketinga, Ford Slovenija; mag. Igor Mervič, generalni direktor Spar Slovenija; Mojca Randl, direktorica skupine Formitas; Aleš Muhič, direktor trženja, Proplus (POP TV); Andrej Krajner, NLB komuniciranje.

V zraku je bilo čutiti vsesplošno podporo podjetnikom, ki so po več mesecih trdega dela svoje izdelke končno ponudili kupcem. Zdaj so seveda polni pričakovanj in upanja, da bodo ti prepoznali njihov podjetniški trud in inovativnost ter jih podprli z nakupom.

Vanja in Jure Reiner sta ob polici s svojimi izdelki za nego las, 4kidsandus, dejala: »Glede na to, da sva v teh časih zelo malo spala, je to, da svoje produkte končno vidiva na policah, za naju zelo velik korak. Sva izjemno vesela, vzhičena in polna pričakovanj. To je eden od tistih dni, ki se ti redko zgodijo. Težko bi opisala te občutke, morda bi pogled na najine izdelke na polici lahko primerjala s prvo zaljubljenostjo.«

Široka paleta izdelkov

Tudi letos je paleta novih izdelkov izjemno široka. Pripravljena zmes za palačinke Palačinke takoj! bo v hipu ter povsod in vedno potešila sestradana usta. Žitni obrok MUL'C bi lahko primerjali s čokolešnikom, vendar ta ne vsebuje sladkorja in je polnovreden obrok uravnotežene prehrane. Moja presna Granola je hrustljav (ekološki, presni in veganski) zajtrk, prigrizek ali večerja v petih različnih okusih, primerna tudi za vse, ki so alergični na oreščke. Marmela je mlečni namaz, nastal po navdihu mešanice med nutelo in marmelado, z dodatkom sadja ali oreškov. Slastno in hkrati predvsem zdravo osvežitev si privoščite z 'vitamini na palčki' La Popsi, ki so videti kot sladoledne lučke, a so veliko več kot to, saj so narejeni samo iz svežega sadja. Za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase lahko po novem učinkovito poskrbite s Kolagen shotom, prehranskim dopolnilom z okusom po granatnem jabolku. Čiste in negovane lase ter predvsem zdravo lasišče pa vam priskrbijo naravni šamponi in balzami 4kidsandus, ki uravnavajo pH lasišča ter ne vsebujejo emulgatorjev in konzervansov. Domači ljubljenčki, ki ne obožuejejo kopanja, pa bodo čisti in negovani z Yaniko, naravnim večnamenskim pršilom, ki bo hkrati vaš dom obvaroval pred umazanimi tačkami.

Zanimive in navdihujoče zgodbe podjetnikov boste tudi letos spoznali v oddajah Štartaj, Slovenija! na POP TV. Od oktobra dalje jih bo vsako nedeljo zvečer predstavil podjetniški mentor Matija Goljar, Aleš Novak pa bo oddaji vdahnil dobro mero humorja.