Ste vedeli, da si na morju ne smete šamponirati las? Indira Ekić je pojasnila, zakaj je tako

Ste vedeli, da si na morju ne smete šamponirati las? Indira Ekić je pojasnila, zakaj je tako (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 7. 2022

Poleti si marsikdo lase umiva pogosteje kot sicer - še posebej, ko čas preživljamo ob morju. No, z uporabo šampona pa je treba biti malce bolj previden.

Indira Ekič se je minuli teden oglasila s svojim morskih počitnic in razkrila čudovit trik za vse, ki si želite bujnih in lepih las. Tudi poleti.

Verjetno veste, da so lasje po morskem oddihu v precej slabem stanju, zato je Indira zdaj predlagala, da se na svojem morskem oddihu popolnoma odpoveste uporabi šampona.

Kot je povedala, so vaši lasje zaradi namakanja v slani vodi že tako ali tako dovolj odprti, zato sama predlaga, da lase po skoku v morje zgolj operete z vodo, nanje pa nanesete hranilno masko za lase.

Kot je dejala, sama to redno počne, njeni lasje pa so tudi poleti videti sijoči in zdravi.

Njen trik je takšen:

Indira si zvečer vedno nanese masko za lase, ki jo nato pusti delovati preko noči. Zjutraj se z njo preprosto potopi v morje in izpere s sladko vodo. Masko si na lase nanese tudi preko dne, nato pa postopa po zgoraj omenjenem postopku.

Preberite več na Cosmopolitan.si