Preverili smo, koliko je v resnici stara Tina Gaber

27. 7. 2023
Deli
Preverili smo, koliko je v resnici stara Tina Gaber (foto: Anže Krže)
Anže Krže

Tina Gaber in njena starost … Nekaj, kar nadvse zanima firbčne Slovence. No, in končno je znano, koliko je v resnici stara Tina Gaber.

Pred časom smo pri "stricu Googlu" preverili, kaj vse v zvezi s Tino Gaber zanima Slovence, in ugotovili, da jih najbolj zanima njena starost, nato sledi njena letnica rojstva, iščejo informacije tudi o tem, kdo je njen oče, koliko ima otrok in njena višina.

Na nekaj naštetih "vprašanj" oz. bolje rečeno iskalnih gesel smo našli odgovore in v ta članek dodali še nekatera druga dejstva, ki bi vas utegnila zanimati. Spodaj najdete informacije o tem, koliko je stara Tina Gaber, kdaj je rojena, razkrivamo njeno letnico rojstva in kaj je lepotica po horoskopu.

Kdaj ima Tina Gaber rojstni dan?

Tina, trenutno ena najpopularnejših Slovenk, ki je javnosti zanimiva kot partnerica predsednika vlade Republike Slovenije, Roberta Goloba, je 9. maja letos, na dan zmage nad fašizmom, na družbenih omrežjih objavila prečudovit video, ob katerem je z zapisom dala jasno vedeti, da na ta dan praznuje rojstni dan.

"Pred mnogimi leti so se naše babice in dedki borili za svobodo in mir. Na današnji dan so slavili zmago, za katero so mnogi dali tudi življenje. Zato si na svoj rojstni dan želim, da bi znali cenit, kar nam je dano in se imeli res radi. Res, res radi," je iskreno razkrila svoje želje ob rojstnem dnevu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Kaj pa letnica rojstva Tine Gaber oz. kateri letnik je?

Potem ko smo dodobra prečesali splet, da bi našli njeno letnico rojstva, smo na njenem Facebook profilu naleteli na objavo iz leta 2018, ko se je 9. maja s spodnjo fotografijo vsem prijateljem zahvalila za voščila.

Na fotografiji je Tina, čudovita kot vedno, v družbi prekrasnega črnega starodobnika Corvette, ob objavi pa je lepotica zapisala sledeče: "Hvala vsem za čestitke! ‘56 vs. ’86."

Na podlagi zapisa lahko sklepamo, kakšna je njena letnica rojstva oz. da je Tina Gaber rojena 5. maja 1986.

Kakšna je starost Tine Gaber?

Če naša matematika ne laže, je Tina v letošnjem letu dopolnila 37 let, verjetno pa se lahko strinjate, da jih kaže veliko manj.

Kaj je Tina Gaber po horoskopu?

Njen datum rojstva razkriva, da je Tina po horoskopu bik. Kaj to pomeni, pa smo preverili na portalu sensa.si in izvedeli sledeče: "Bik je velik realist, ki se obkroži z dejstvi. V svojem življenju nujno potrebuje harmonijo. Nenehno se ukvarja s tem, da je vse okoli njega prijetno in udobno. Zato si rad prijetno uredi svoje bivališče. Rad ima prijetno udobje in lepe stvari, dišeče sveče, knjige in okusno hrano."

Fotografije: Posnetek zaslona/Google, Aleš Kocbek in Anže Krže

Preberi še: Zdaj je jasno, po kom je Tina Gaber videti tako fantastično – poglejte njeno mami!

Priporočamo tudi: Robert Golob in Tina Gaber: Zveze že nekaj časa ne skrivata več, tokrat pa sta naredila še en korak dlje

BONUS VIDEO: Luka Basi jasno in glasno: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu