To je 5 stvari, ki jih potrebujete za uspeh

To je 5 stvari, ki jih potrebujete za uspeh (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

Naj gre za uspeh na poslovnem ali zasebnem področju - lažje vam bo z nekaj pomoči.

#1 Potrpežljivost

Stvari, ki bi jih imeli, dobijo le tisti, ki si tega dovolj močno želijo in delajo za to. Priložnosti se pogosto ponudijo naključno, ne pozabite pa biti tudi potrpežljivi.

#2 Vztrajnost

Ker nas življenje včasih postavi pred izkušnjo, je potrebno zdržati tudi takrat, ko je najhujše. Imejte svoje cilje ves čas pred očmi in se nikoli ne odpovejte svojim sanjam - ne glede na to, kar pravijo drugi. 

#3 Ljudje

Na vrh ne morete priti sami, zato so vam ljudje okoli vas - pa naj bodo to sodelavci, partner ali družina - lahko v veliko oporo in spodbudo. Če boste sodelovali z drugimi in jih vključili v svoj načrt, ki vodi do uspeha, morate delati kot enoten tim in primerno komunicirati med seboj.

#4 Mreža poznanstev

Za uspeh, predvsem posloven, je pomembno navezovati nove stike. Tako boste zgradili mrežo različnih ljudi, ki vam bodo lahko pomagali ob različnih priložnostih in življenjskih zagatah.

#5 Povezljivost

Predvsem v današnjem svetu je pomembno to, da smo vedno dosegljivi in povezani v spletu. Da boste vedno pripravljeni na sestanek preko videoklica in odgovarjanje na e-pošto, tudi na poti, ne spreglejte posodobljene Telemach ponudbe paketov mobilne telefonije.

NAGRADNA IGRA: V sodelovanju s Telemach podarjamo Apple iPhone 13 PRO 128GB in vse, kar morate storiti je rešiti enostaven kviz. Kliknite TUKAJ.

Mobilni paketi družine VEČ sodijo med največje Telemachove prodajne uspešnice in jih redno nadgrajujejo zaradi vedno večjih potreb uporabnikov. V skladu s strategijo zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje so nenehnih izboljšav deležni tako novi kot obstoječi uporabniki. Po tem, ko so leta 2019 v podjetju poskrbeli za pravo revolucijo in v paketu NAJVEČ ponudili neomejen prenos podatkov, so zdaj poskrbeli za še en mejnik, s katerim bodo navdušili svoje uporabnike. S 15. februarjem 2022 je po novem tudi v najbolj prodajanem paketu ŠE VEČ prenos podatkov neomejen.

V paketu ŠE VEČ je hitrost omejena na 350 Mbps, medtem ko nudijo paketi NAJVEČ pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps. V primerjavi s paketom ŠE VEČ vključuje paket NAJVEČ tudi glasbeno aplikacijo TIDAL in ugodnejše cene mobilnih naprav. V paketu VEČ se je količina prenosa povečala z obstoječih 5 GB na 10 GB. Ne glede na vse nadgradnje se cene mobilnih paketov ne spreminjajo.

Več na telemach.si.