TO so načini, kako moški svoji izbranki pokaže, da je vanjo zaljubljen do ušes (morda vas kaj preseneti)

TO so načini, kako moški svoji izbranki pokaže, da je vanjo zaljubljen do ušes (morda vas kaj preseneti) (foto: profimedia) profimedia
30. 1. 2023

Ko moški želi žensko zvabiti med rjuhe, mu ne zmanjka besed, poklonov, pohval, včasih tudi duhovitih dovtipov. A ko gre za dolgoročne želje, se njihova privrženost z besed preseli med dejanja.

Želi ugajati, je pozoren, upošteva njene želje. Njegove pozornosti je treba le prepoznati in prebrati. Kava po vašem okusu, ki vam jo prinese v posteljo, je skoraj enaka poročni ponudbi. Preberite si še druga pomenljiva dejanja.

1. Pozanima se, kdaj se bo predvajal film, ki si ga že dolgo želite ogledati in vas preseneti z datumom in uro. Morda njega film ne bo zanimal in si ga ne bo ogledal, a vendarle pregleda sporede vseh predstav v bližnji okolici.

2. Obdari vas s šopkom cvetja brez posebnega razloga. Nekatere ženske menijo, da je obrabljena navada. A vendarle ni.

3. Potrudi se za vaš orgazem. Četudi ni najbolj nadarjen za posteljne radosti, se bo na vso moč potrudil in izboljšal svoje veščine.

4. V vaši družbi ne pogleduje na telefon. V dvoboju s čivkanjem ali osveževanjem strani zmagate vi. Ko premaga potrebo, da bi nenehno preverjal novice in pošto na telefonu, ne pomeni nič drugega kot – ljubezen.

5. Pošilja vam slike, povezane z vama in samo vama znanimi dogodki ter tako vaše misli obrača k sebi. Vse, tudi morda neprijetne dogodke, spreminja v romantiko.

6. Želi, da se družite z njegovimi prijatelji. Najbrž vas ne bo presenetilo, a to pomeni, da si vas močno želi imeti ob sebi.

7. Poskuša vas objeti med spanjem. Morda se boste nejevoljno zbudili, a vedite, da si le želi vaše bližine in ljubkovanja.

8. Sprašuje, ali ste na varnem doma. Ne zavijajte z očmi. V teh besedah je veliko skrbi, ne gre za nadzor.

9. Prekriža svoje načrte. Ni vam prav, da se je dogovoril s prijatelji za večerni klepet ali rekreacijo. Zaradi vas se bo brez slabe volje opravičil prijateljem in odpovedal druženje.

10. Razume vaše čustvene potrebe. Njegova pozornost ne seže samo do tega, da opazi, ko ste razburjeni zaradi prepira s prijateljico ali napetosti v službi, ampak prepozna, kaj v tistem trenutku potrebujete. Ve, kdaj vam bo prijala samota, kdaj vas je treba podrezati, da sprostite čustva in kdaj potrebuje kak vam ljub film, ob katerem boste vsaj začasno pozabili na jezo.

11. Zna vas dražiti in nasmejati. Iz vas se zna prijazno ponorčevati in vas spraviti v smeh. Nikakor pa ni žaljiv, zaradi česar bi na skrivaj pretakali solze.

12. Spomni se vseh vajinih pogovorov. Nekoč ste nekaj pripovedovali o svojem najljubšem laku za nohte. Bil je pozoren in ni preslišal niti besede. Za rojstni dan vam je kupil pravega.

13. Poskuša izraziti svoja čustva. To je za moške težko. Spreglejte nerodne odmore in mencanje, pa boste ugotovili, da so njegovi poskusi prikupni.

14. Poklon, ko brez ličil. Zanj ste tako prikupni, da sploh ni opazil, da ste nenaličeni.

15. Po napornem dnevu vam pripravi večerjo. Morda obvlada samo en recept, a vas bo z večerjo vedno spravil v dobro voljo.

16. Četudi ni pretirano čustven, ga čustva premagajo, ko gre za vas. Čeprav ni nikoli zajokal, v denarnici vaše prikupno ljubezensko sporočilo.

17. Iz njegovih ust ne pridejo vedno besede, ki bi jih vi radi slišali, ampak tudi take, ki bi jih morali slišati. Ne bo prikimaval samo zato, da konča pogovor ali da se izogne prepiru, ampak vam bo povedal tudi kakšno resnico, ki vam ni všeč. Seveda zato, ker mu je mar za vas.

18. Preseneti vas s kavo. Že to, da si zapomni vaše posebnosti, okus in zapleten ritual, vam mora spodnesti tla pod nogami.

19. Vaša čudne navade se mu zdijo prikupne. Na primer tudi to, da na krožniku razmaknete različno vrsto hrane s kruhom, da se ne morejo dotikati.

20. Rad pohvali vaše dosežke in uspehe. »To je moja izbranka. Ravnokar je končala magisterij in prejšnji teden dobila službo. Je pametna in lepa, mar ni krasna?«

21. Do vas je pozoren, a vas ne duši. Ravnovesje med pozornostjo in dušenjem je pri parih različno, zato mora vsak vzpostaviti svojega. Pomembno je, da imata nekaj ur zase in še vedno veliko skupnega, kakovostnega časa.

22. Zapomni si prvo omembo, da vam nekaj ni všeč, in tega nikoli ne ponovi. Pa četudi gre za malenkost.

23. Ne spremeni se zaradi vas, zaradi vas pa se izboljša. Spremeniti se zaradi nekoga, četudi gre za srčno izbranko, ni dobra poteza. Moški se ne sme spremeniti samo zato, da bi ustrezal vašim prijateljem ali nazadnjaškim nazorom sorodstva, upravičene opazke pa si le vzame k srcu. Po premisleku si lahko z njimi pomaga k izboljšanju, smisel sprememb pa ni, da brezglavo ustreza vašim željam, ampak ker spozna, da mu spremembe koristijo.

Vir: Cosmopolitan