To so najboljše mantre, ki privlačijo denar v vaše življenje in res delujejo

To so najboljše mantre, ki privlačijo denar v vaše življenje in res delujejo (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2023

V hinduizmu obstaja močno verovanje v povezavo med duhovnostjo in materialnim svetom, vključno z obiljem in finančnim blagostanjem. Hinduistične mantre so zvočne ali besedne fraze, ki se pogosto recitirajo ali ponavljajo z namenom vzpostavitve duhovne povezave, osredotočanja uma in ustvarjanja pozitivnih vibracij.

V hinduizmu obstaja več mantre, ki so povezane z obiljem in finančnim blagostanjem. Tu je nekaj priljubljenih mantr za privabljanje denarja v svoje življenje:

  • Lakshmi Mantra: "Om Shreem Maha Lakshmiyei Swaha" - Ta mantra je namenjena čaščenju boginje Lakshmi, ki je boginja bogastva, sreče in obilja. Recitiranje te mantre naj bi pomagalo privabiti denar in finančno obilje.
  • Kubera Mantra: "Om Shreem Hreem Kleem Shreem Kuberaaya Namaha" - Kubera je bog blaginje in vladar zakladov. Ta mantra je namenjena privabljanju denarja, bogastva in obilja v življenje.
  • Ganesh Mantra: "Om Gam Ganapataye Namaha" - Ganesh je bog modrosti, znanja in odstranjevanja ovir. Recitiranje te mantre naj bi pomagalo odpraviti finančne težave in ovire na poti do obilja.
  • Maha Lakshmi Ashtakam: Ta je verz, ki slavi boginjo Lakshmi in izraža željo po finančni blaginji. Recitiranje tega ashtakama naj bi pomagalo privabiti obilje in bogastvo.

Pri recitiranju teh mantre je pomembno, da se osredotočite na njihov pomen in da jih recitirate z vero ter namenom. Mantre je priporočljivo recitirati redno in dosledno, vendar je pomembno razumeti, da sama recitacija mantre ni zagotovilo za takojšnje privabljanje denarja.

Mnoge hinduistične mantre, ki so povezane z obiljem, so namenjene čaščenju boginje Lakshmi. Lakshmi je hinduistična boginja bogastva, sreče, obilja in lepote. Recitiranje njenih mantre, kot je na primer "Om Shreem Maha Lakshmiyei Swaha", se izvaja z namenom pritegniti njeno naklonjenost, blagoslove in podporo pri privabljanju finančnega blagostanja v življenje praktikanta.

Prav tako je treba kombinirati z zgornjimi praktičnimi strategijami za upravljanje denarja in finančno odgovornostjo, da dosežete dolgoročno finančno blaginjo.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.