To vaša hišna številka pove o vas in takšni izzivi vas čakajo

23. 5. 2024
Deli
To vaša hišna številka pove o vas in takšni izzivi vas čakajo (foto: Profimedia)
Profimedia

Katera pa je vaša hišna številka?

Številka ena

Ta številka prinaša svojim prebivalcem značilnosti individualnosti in izvirnosti. Pogosto imajo veliko idej, začenjajo nove projekte, sprejemajo izzive - večinoma z velikim uspehom. Vendar, čeprav je številka ena dobra z vidika financ, prinaša manj sreče v zasebnem življenju, saj spodbuja osamljenost in kritičnost do drugih. Prav tako številka ena prinaša neodločnost glede pomembnih življenjskih odločitev. Priporočljivo je, da hišo uredite v tonih zlate, oranžne in olivno zelene, da povečate pozitiven in zmanjšate negativen vpliv. Prebivalci naj pazijo na svoj vid in krvni obtok.

Številka dve

Ta številka simbolizira spremembe, zato se iz tega doma ljudje pogosto selijo in prihajajo novi. Prebivalcem je redko kdaj dolgčas, enostavno se ustvari atmosfera živahnega družinskega doma. Običajno je to zelo preprosto mesto z nekaj neurejenosti, ki spodbuja plodnost in zaljubljenost. Ljudje, ki živijo v tej hiši, pogosto delajo od doma ali prinašajo delo domov ter jih zanimajo tehnologija, potovanja, alternativna medicina in astrologija. Zaradi naglice pogosto sprejemajo slabe poslovne odločitve in morajo začenjati znova, v odnosih pa so lahko preveč odvisni od drugih. Da bi povečali pozitiven in zmanjšali negativen vpliv, bi morali dom narediti čim bolj svetel in razbremenjen nepotrebnih stvari. Priporočajo se toni, kot so rjava, siva in bež. Prebivalci naj pazijo na težave s pljuči, kožo in želodcem.

Številka tri

Ta številka je simbol širjenja, obnove in izboljšanja. Ljudje, ki živijo v tej hiši, so pogosto perfekcionisti, običajno prijazni, zvesti, z optimističnim pogledom na življenje, a tudi zadržani. Imajo izbran smisel za humor in močne poglede na svobodo, religijo in družino. Znajo se obnašati ekstravagantno in trošiti denar, ki ga nimajo, kar jim povzroča finančne težave. Pogosto imajo veliko družino, uživajo v razvadah in že v srednjih letih imajo zdravstvene težave. V njihovem domu so dobrodošli modri toni in les, da bi povečali ugoden in zmanjšali negativen vpliv številke. V življenju se morajo truditi biti racionalni in praktični, ter paziti na težo in zdravje srca ter hormone.

Številka štiri

Ta številka predstavlja zapleteno mesto za življenje, saj je simbol konflikta - dve nasprotujoči si sili, ena se bori za stabilnost, druga za spremembo. V tem domu se vedno nekaj obnavlja, spreminja ali kupuje, kot da ima hiša svoje življenje, kot tudi njeni prebivalci. Hkrati številka štiri prinaša prebivalcem občutljivost, empatijo in duhovnost, zato izžarevajo veliko karizmo. Konflikti temperamentov so zelo pogosti. Ta hišna številka definitivno ni za krhke in plašne ljudi, temveč za tiste, ki so vajeni delovati pod stresom in imajo pod nežnejšo zunanjostjo veliko notranjo moč. Pomembno je, da določijo prioritete v svojem življenju in ne zanemarjajo ljudi, ki jim je resnično mar zanje. Da bi zmanjšali negativen in povečali pozitiven vpliv, je dobro imeti v domu veliko sveč, cvetja in okraskov iz stekla. Prebivalci naj pazijo na migrene, depresivne misli in težave s hrbtenico.

Številka pet

Ta številka simbolizira harmonijo, ugodne misli in čustva. V tej hiši je izražena družabnost, veliko obiskov, izmenjava informacij in tračev ter veliko smeha. Solidarnost in stabilnost sta glavna ugodna vpliva številke pet, prebivalci pa so običajno uspešni v zasebnem in v srednjih ter kasnejših letih tudi v poslovnem življenju. Svojo srečo gradijo počasi in z namenom, a vse ovire lahko premagajo, če se osredotočijo na trdo delo. Negativen vidik številke je nepazljivost, na primer pozabljanje ključev, ugašanje peči, likalnika in podobno, kar povzroča začasne neprijetnosti. Dobra dopolnitev za povečanje pozitivnega in zmanjšanje negativnega vpliva so predmeti iz kovine. Prebivalcem grozijo povišan krvni tlak in težave s pogostimi okužbami ušes, grla in nosu.

Številka šest

Ta številka simbolizira odločnost, trdno stališče in skrajnosti. V tem domu je lahko izredno skladno mesto tišine ali kaotičen dom s veliko hrupa in stalnimi spremembami. Enako tako, lahko je dom intenzivnih razdorov in odbojnosti med prebivalci ali pa intenzivne strastne ljubezni in iskrene povezanosti.

Malo magična številka šest deluje tako, da iz ljudi izvleče skrajna čustva, hkrati pa spodbuja učenje novih stvari in posvečenost hobijem, kot so kuhanje, fotografija, računalništvo ali rokodelstvo. V tem domu so ljudje izrazito kreativni. Za povečanje pozitivnega in zmanjšanje negativnega vpliva številke so primerne rumene in svetlo zelene odtenke ter ustvarjanje velikega udobnega dnevnega prostora za druženje. Prebivalci naj pazijo na zdravje zob in kosti.

Številka sedem

Ta številka je simbol sanjarjenja, domišljije in upora. Sedmica prebivalcem prinaša veliko duhovnosti, občutljivosti in ranljivosti. Včasih bodo imeli prebivalci težave z ločevanjem resničnosti od domišljije in bodo izstopali s svojimi stališči, ki se ne ujemajo z večinskim mnenjem. Po nekaterih razlagah se prav v domovih s to številko najpogosteje dogajajo paranormalni pojavi in druge nepojasnjene stvari. Ljudje, ki živijo v teh domovih, se pogosto ukvarjajo z umetnostjo, imajo domače ljubljenčke in so veliki perfekcionisti. So romantične narave in pogosto imajo strastne, a konfliktne odnose. V poslu jim sreča zelo niha. Izogibati se morajo pretiravanju z alkoholom, tobakom in nasploh z vsemi vrstami razvad. Dobro je dom opremiti s številnimi detajli v vijolični barvi, ki bodo zmanjšali negativen in povečali pozitiven vpliv številke.

Številka osem

Ta številka je simbol spoštovanja, stabilnosti in moči. Prebivalcem prinaša dober ugled, avtoriteto, celo slavo, pa tudi veliko odgovornost, ki jo pogosto nosijo do drugih. Trudijo se ugajati vsem, a z mero, ki ne ogroža njihovega dobrega počutja, kar se naučijo šele v srednjih letih. Zaradi tega so mlajši prebivalci pogosto nesrečni, vendar je to kratkotrajno. Številka osem prinaša tudi spoštovanje do tradicionalnih vrednot - družine, prijateljstva, dela, ljubezni... Kljub svoji stabilnosti v tem domu so potrebna pogosta popravila, prebivalci, ki ga dobro vzdržujejo, pa preprečujejo težave. Interier je pogosto v temnih barvah, za povečanje pozitivnega vpliva pa je dobro vnesti v dom veliko detajlov in okraskov, kot so slike in ogledala. Največje zdravstvene težave so slab imunski sistem ter pogosti prehladi in vnetja mehurja.

Številka devet

Ta številka simbolizira velike delitve, kar se odraža tudi v fizičnem videzu doma z veliko sobami, različnimi ureditvami v vsaki in veliko različnimi temperamenti, ki živijo pod isto streho. Ljudem, ki živijo v tem domu, običajno ne manjka pobud v življenju, vedo, kaj hočejo, in se trudijo to doseči. Na tej poti lahko uporabijo razne zvijače in prevare, saj imajo zelo posebno dojemanje človeške morale. To ne pomeni, da so slabi, ampak izjemno iznajdljivi. V poslu so običajno zelo uspešni, v domači atmosferi pa pogosto napeti. So vajeni živeti pod stresom in bi jim v drugačnih okoliščinah bilo dolgčas. V hiši se pogosto pojavljajo težave s ogrevanjem, vlago in toplo vodo. Prebivalci naj pazijo na ljubezenske težave, ki jim lahko prinesejo depresijo, sicer pa so dobrega zdravja. Za povečanje pozitivnega in zmanjšanje negativnega vpliva številke je dobro povezati celoten dom v enotno celoto z belimi stenami in detajli povsod.

Preberite še:

Miha Hercog po ločitvi o Saši Lendero govori tisto, kar so mnogi že dolgo vedeli ...

Neee, takole razkošen avto zdaj vozi Nastja Gabor in tukaj so prve fotografije

Neee, je mogoče, da Saša Lendero takole skriva novega srčnega izbranca

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan