TOP 6 mobilnih aplikacij tega poletja

13. 8. 2018 | Promocijsko sporočilo

Poglejte si naš izbor najboljših mobilnih aplikacij, ki vam bodo poletje popestrile z zabavnostjo, uporabnostjo in priročnostjo. Življenje je res lahko tudi enostavno.

1. D Minder Pro (za android in iOS) - brezplačna

Najbrž niste vedeli, da ima skoraj 80% ljudi pomankanje vitamina D. Mobilna aplikacija D Minder Pro je prava spremljevalka za vse, ki se zavedamo škodljivega in tudi dobrodejnega vpliva sonca. Namenjena je 'doziranju' izpostavljanja sončnim žarkov – pove vam, kdaj vaše telo pridobiva največ vitamina D in kdaj se je treba pred soncem skriti.

2. SkyView (za iOS) - brezplačna

Ni lepšega kot v toplih poletnih mesecih ležati pod zvezdnatim nebom in opazovati zvezdne utrinke. Vsako leto med 17. in 24. avgustom Zemlja potuje mimo ozvezdja Perzej, kar z Zemljinega površja opazujemo kot meteorski dež. Z mobilno aplikacijo SkyView lahko končno tudi tisti, ki se ne ukvarjamo z astronomijo na nočnem nebu najdemo nek smisel. Aplikacija namreč prikazuje in identificira zvezde, ozvezdja ter tudi satelite. 

3. EON - mobilna televizija (vključena v vse pakete pri Telemachu)

Telemach svojim uporabnikom omogoča uporabo mobilne televizije EON v vseh državah Evropske unije (EU), kar pomeni, da lahko uporabniki svoje najljubše televizijske vsebine na vseh mobilnih napravah spremljajo tudi zunaj meja Slovenije. EON lahko gledate na računalniku, pametnem telefonu, tablici ali pametnem televizorju.

V poletnih dneh izkoristite tudi veliko akcijo Telemacha, ki je s svojo vizijo in storitvami prepričal že več kot 500.000 mobilnih uporabnikov. Ob tej zavidljivi prelomnici so pri Telemachu poskrbeli, da boste občutno prihranili vsi, ki boste do konca avgusta sklenili novo naročniško razmerje za najbolj prodajano mobilno telefonijo VEČ ali fiksne pakete trojčkov.

4. Mixology (za android in iOS) - brezplačna

V vročih poletnih dneh nam vedno prija kaj okusnega in osvežilnega. Odlična aplikacija, namenjeno vsem ljubiteljem mešanih pijač. No, tudi če niste ravno pretirani ljubitelj 'zmiksanih' napitkov, je Mixology aplikacija, ki bi jo vsekakor morali imeti naloženo v svojem mobilnem telefonu.

5. AccuWeather (za android in iOS) - brezplačna

Vreme je ena izmed stvari, ki nam lahko polepša ali pokvari dan. Žal ga ne moremo spreminjati, lahko pa se nanj pripravimo. V pomoč pri tem so nam lahko številne aplikacije, ki jih najdemo za spletnih tržnicah za naše mobilne naprave. AccuWeather zagotavlja vremensko napoved za 2,7 milijona lokacij, Vsebuje obvestila o izrednih vremenskih razmerah, programske pripomočke za domači zaslon, satelitske posnetke, posebne napovedi za življenjski slog in zdravje, možnosti prikaza in še veliko več.

6. Airbnb (za android in iOS) - brezplačna

Airbnb je spletna platforma, ki uporabnikom ponuja prek milijon zasebnih domovanj (od kavča, sobe, do stanovanja, hiše, vile, bungalova ...) po svetu. Gre za rezervacijsko stran, kjer gosti namesto hotelske sobe rajši najamejo zasebno nastanitev. Na pametni telefon si naložite aplikacijo Airbnb, ustvarite svoj profil in že ste pripravljeni za uporabo.

Priporočamo