Trendi ličenja v dm prodajalnah: to jesen ustvarjajte po svoje!

5. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

Vsak letni čas prinese svoje radosti in navdihuje z izbranimi barvami vsakdana. Tako, kot narava, pa navdušujejo tudi trendi ličenja. V dm so z najnovejšo dm look kampanjo poskrbeli, da boste seznanjene z aktualnimi smernicami, vse predstavnice nežnejšega spola pa spodbujajo, da pri izbiri make up trendov ostajajo na prvem mestu zveste same sebi.

Vsaka s svojim trendom

Z umetnico ličenja Jasno Oklešen je dm začrtal 6 najnovejših trendov ličenja, simpatični blogerki Lepa afna in Ajda Sitar pa sta trende poustvarili vsaka po svoje. »Trende uporabljam na sebi toliko, kolikor mi prestojijo v praksi. Z njimi nisem obremenjena.« pravi Lepa afna.

Vodilu »Bodi sama svoj trend« pa sledi tudi svetlolasa Ajda Sitar: »Sama sledim tistim trendom, za katere verjamem, da mi bodo pristajali ali pa jih prilagodim glede na svoje obrazne poteze ali ten kože.«

blogerki Lepa afna in Ajda Sitar

Pomoč pri raziskovanju in reciklaži

Pripravljene na raziskovanje in reciklažo trendov? Med 3. oktobrom in 6. novembrom vam bodo v dm prodajalnah pri ustvarjanju v pomoč z brezplačno knjižico lepotni vodnik, brezplačnimi svetovanji, ličenji, srečanji z blogerkama, popusti na ličila in ugodnostmi, na Instagramu pa vas v prav posebni nagradni igri čakajo tudi mamljive nagrade.

Osvojite lahko individualne make up tečaje z vizažistko Martino Vrhovnik in Jasno Oklešen ter bogate pakete ličil. Več na spletnem mestu www.dm-drogeriemarkt.si.

Priporočamo