Ula Furlan ima novega

Ula Furlan ima novega (foto: Miran Juršič za ŠKODA Slovenija) Miran Juršič za ŠKODA Slovenija
11. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ker ceni svoj čas, počitek, mir in občutek svobode, zgovorno lepotico zadnje čase videvamo v odlični družbi izbranega partnerja, s katerim brez slabe vesti razbija vsakdanjo rutino – in to z nasmehom.

»Z avtomobilom si pač mojster svojih odločitev in razporeditve časa,« pojasnjuje energična Ula, ki jo vožnja sprošča: »Ta čudoviti zaprti prostor mi – razen ob 16. uri na ljubljanski obvoznici – predstavlja mini zatočišče, v katerem poslušam glasbo in si spiham možgane. Svet je postal tako naporen in hektičen, da se mi zdi, da se je res treba usmeriti vase, spoznati, kaj želiš, in to uresničiti.«

Šele ko se človek umiri in prisluhne sam sebi, lahko začuti, kaj mu govori srce, in naredi kdaj kaj tudi povsem po svoje. Drugače. Pa četudi to pomeni, da namesto v pisarni sredi mesta delaš v naravi, obdan s konji, ali svojo novinarsko nalogo opraviš malo po svoje - kot Ula v videu spodaj.

»Spontanost ima pri meni pomembno mesto. Če pustiš življenju, da diha samo, se ti zgodijo stvari, ki jih nisi pričakoval: nova poznanstva, srečanja in izkušnje.« Pri tem ima Ula v mislih tudi snemanje globalnega oglasa za novi Škodin SUV, Karoq, ki je bil v celoti posnet v Sloveniji.  »To snemanje je bilo zagotovo eno izmed bolj nepozabnih. Jutro je bilo res mehko, čarobno. Že to, da se je prizor prebujanja odvijal v prtljažniku avtomobila, je bilo super in brez težav si predstavljam, da bi tudi v resnici prenočila v Karoqu. Poleg tega sem prvič doživela prisotnost srne na snemanju. Na koncu pa nas je ujela apokaliptična nevihta.«

In kaj vse Ulo navdušuje pri Karoqu v vsakdanjem življenju? »Panoramska streha, da se lahko dotakneš zvezd in siješ kot sonce – ter velikodušen prtljažnik, ki se lahko spremeni v spalnico ali pa te vabi k igri prostorskega tetrisa!« To namreč omogoča sistem treh posamično pomičnih in odstranljivih sedežev VarioFlex v zadnji vrsti Škodinega Karoqa, s tem pa volumen prtljažnika raste od 479 do 588 litrov, z odstranjenimi sedeži pa na kar 1810 litrov.

Uli je zelo pomembno, da lahko v avtomobilu ves čas ostaja v stiku z družino, prijatelji in z  delom, pa seveda tudi vrhunsko udobje in popoln nabor sodobne tehnologije za enostavnejšo in predvsem varnejšo vožnjo do cilja – pa naj bo ta v mestu ali onkraj asfalta. S štirikolesnim pogonom in funkcijo off-road to ni težko. Da je pozimi ne zebe, so tu ogrevan volan in ogrevani sedeži.

Tudi preglednost in prostornost sta pomembna. »Rada imam nekoliko višji avto, v katerega lahko brez prostorske kombinatorike na hitro vržem potovalke in grem na dolgo pot, ki me ne udari preveč po žepu. Sicer pa imam zelo rada prestavno ročico, ker se mi zdi, da imam s tem, ko spreminjam prestave, nadzor in takrat se počutim prav seksi.« In Karoq Uli izjemno paše, se se vam ne zdi?

»Z enim prenosnim računalnikom si lahko danes producent lastnega življenja. Sicer se služba in zasebno življenje s tem zlivata v eno, ampak vse bolj je jasno, da lahko delaš povsod,« pravi vsestranska Ula, igralka, kolumnistka, voditeljica, urednica, novinarka in še marsikaj.

»Tako dinamično spreminjam svoje vloge, da lahko svet hitro postane siv. Od napetosti in komunikacije sem pogosto izmozgana, dovolj imam ljudi, besed, premlevanja. Napolnim se tako, da grem v mir narave ali pa se uležem, berem Murakamija in sem sama s sabo. To je vse. Zelo preprosto, zelo neinstagramično.«

FOTO: Miran Juršič za ŠKODA Slovenija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri