Ula Furlan Molk v posebni izdaji Playboya s 40 najlepšimi dekleti

Ula Furlan Molk v posebni izdaji Playboya s 40 najlepšimi dekleti (foto: Aleš Bravničar) Aleš Bravničar
31. 5. 2019

18. rojstnega dne slovenski Playboy ni praznoval samo z jubilejno zabavo, o kateri boste kmalu brali tudi na naših straneh, ampak še s posebno izdajo Playboy Special s 40 dekleti, ki so v zadnjih desetih letih za Playboy stopila pred  objektiv Aleša Bravničarja.

Playboy Special, podnaslovljen 'Najlepša slovenska dekleta z modnih brvi', je posebna izdaja Playboya, ki vključuje premnoge poznane lepotice iz Playboyevih strani. Aleš je v svojem do sedaj že 18 let trajajočem sodelovanju z znamko Playboy našim bralcem in bralkam predstavil 60 deklet, njegove fotografije pa so do danes blestele tudi v obliki kar 72 Playboyevih domačih in tujih naslovnic.

Playboy Special

Letošnji Playboy Special predstavlja presek njegovih zadnjih 10 let dela za Playboy in vključuje skrben izbor 40 deklet, ki so v zadnjih desetih letih sodelovanja z revijo Playboy stopile pred Alešev objektiv.

Med njimi so mnoge odmevne lepotice, od prelestne Ule Šemole, plesne zvezde Svetlane Cigoj in bombastične Anje Jenko, do nedavno odkrite Eve Plesnik in prečudovite Nine Kohne z znamenito sladoledno lučko.

Playboy

Seveda pa ni mogoče spregledati tudi zvezde te posebne edicije – Ula Furlan Molk, ki mami že z naslovnice, se v Playboyu ekskluzivno predstavlja v nadvse vroči fotografski zgodbi, posneti v Italiji.

Ula Furlan

 »Zame je to kot nekakšen 'greatest hits' čudovitega obdobja, ki je definitivno neponovljivo,« o posebni izdaji pravi Aleš Bravničar. »V šali temu Specialu pravim moja hagiografija.«

Playboy Special je na voljo v prosti prodaji.