Ups, tega doslej reeees nismo vedeli: Krvna skupina lahko razkrije, kateri moški so najboljši ljubimci!

Ups, tega doslej reeees nismo vedeli: Krvna skupina lahko razkrije, kateri moški so najboljši ljubimci! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2023

Krvna skupina o vas lahko pove marsikaj, pri moških pa tudi, kakšni ljubimci so. 

Verjetno ste že videli kakšno dieto po krvnih skupinah ali brali opise, ki naj bi ustrezali vaši skupini. Ste vedeli tudi, da skupine povedo, kakšni ste v postelji? 

Tokrat bomo pogledali, kaj krvne skupine pravijo o tem, kakšen je moški v postelji. Kaj vse lahko razberete?

Raziskave so pokazale, da imajo moški s krvno skupino A, B in AB štirikrat večjo možnost, da se bodo soočili z impotenco ali erektilno disfunkcijo kot moški s krvno skupino 0. Po oceni naj bi imelo prve tri skupine več kot polovica vseh moških, tip 0 pa slabih 40 %. Kar 1 od 10 moških na neki točki v življenju trpi za erektilno disfunkcijo, po nekaterih podatkih pa tretjina moških po 40 letu. 

Seveda obstaja kar nekaj zdravil, ki lahko pomagajo pri odpravljanju težave, vendar kar nekaj moških tudi s tem ne vidi izboljšanja. Strokovnjaki so prepričani, da je kriv tudi njihov življenjski slog, v katerem je prisotno kajenje, prekomerna teža ali visok krvni tlak. Na portalu Nature and Society magazine so navedli, da je krvna skupina 0 zato tista, ki naj bi jo imeli najboljši ljubimci. 

Kakšne so osebe s krvno skupino 0?

Po karakterju naj bi se ljudje s skupino 0 dobro znašli v situacijah, ki od njih zahtevajo logično razmišljanje in sklepanje. So optimistični, odgovorni in vestni. Žene jih adrenalin in radi so aktivni, na svet gledajo pozitivno. Imajo tudi šibke točke: stres in dolgočasje. 

V postelji raje odrečejo užitek sebi, kot da bi partner ostal nezadovoljen. 

Kakšni partnerji so moški z drugimi krvnimi skupinami?
  • Tisti s krvno skupino A so umirjeni, sočutni in občutljivi. Krasi jih prijaznost in zapeljivost, zato so odlični za poroko. 
  • Ljudje s skupino B se dobro zavedajo, česa si želijo. Ne oklevajo pred nečem novim in ni jih strah zgrabiti priložnosti. So odlični partnerji, ki se zaljubijo do ušes, vendar so lahko prepirljivi, kar nanje meče nekoliko slabo luč.
  • Moški, ki imajo kombinacijo AB, imajo kombiniran karakter prejšnjih dveh skupin. So inteligentni, prijazni, spontani, sovražijo dramo, in to posebno v romantičnih odnosih. 

Preberite več na Aktivni.si