Zanimivosti Promocijsko sporočilo

Uživajte v skokih in v Planici plačujte s plačilnimi karticami

19. 3. 2024
Deli
Uživajte v skokih in v Planici plačujte s plačilnimi karticami (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Na prihajajočem FIS finalu smučarskih skokov v Planici bo vsa pozornost usmerjena le v skoke! Na izbranih prodajnih mestih bodo obiskovalci tega največjega športnega praznika v dolini pod Poncami lahko plačevali zgolj s plačilnimi karticami in si s tem zagotovili hitro, enostavno in varno izkušnjo. 

Prvič v zgodovini Planice bo mogoče s plačilno kartico plačati tudi kavcijo za kozarce za večkratno uporabo, ki bo zahvaljujoč inovativni rešitvi Mastercard za prenos sredstev povrnjena nanjo le z enim dotikom. 

Prvič se bo kavcija za kozarce za večkratno uporabo lahko plačala in nato tudi vrnila na izbrano plačilno kartico uporabnika. Kako deluje?

Vračanje kozarcev je zdaj lažje in okolju prijaznejše kot kadarkoli prej. Vse, kar mora uporabnik storiti, je prinesti kozarec za večkratno uporabo na točko vračila, kjer se znesek nato  neposredno napolni na njegovo bančno kartico s samo enim dotikom. Rešitev je na voljo uporabnikom vsem plačilnih kartic, tudi mobilnih. To bo še izboljšalo celotno izkušnjo za obiskovalce tega športnega spektakla, saj bo poenostavilo in skrajšala proces nakupa pijače in hrane, kar bo pomenilo manj časa v čakalni vrsti in več časa za uživanje v izjemnem navijaškem vzdušju Planice.

Uživajte v skokih, plačujte brezgotovinsko.