Ufff, preberite izpoved Ptujčanke: "V fetiš klubu sem srečala ZELO znanega Slovenca, nato pa se je zgodilo TO”

Ufff, preberite izpoved Ptujčanke: "V fetiš klubu sem srečala ZELO znanega Slovenca, nato pa se je zgodilo TO” (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2022

Si predstavljate to?! Preverite, kako se je zaključila njuna noč.

“S kolegicami smo to poletje obiskale znano ameriško mesto s še bolj znanim klubom, ki velja za enega glavnih fetiš klubov v Združenih državah Amerike. Za to priložnost smo si nadele zelo pomanjkljiva usnjena oblačila, obraze zakrile s seksi čipkastimi maskami ter si nadele vročo rdečo šminko, s katero smo dopolnile naš videz.

Pred vstopom v klub smo se psihično in fizično pripravile na vse možne scenarije, a niti v najbolj divjih sanjah si nismo mogle zamisliti tega, kar se je zgodilo tisto noč.

V klubu smo namreč srečale zelo znanega Slovenca, ki je bil, tako kot smo zmeraj predvidevale, tudi v živo zelo seksi. In ker smo vedele, da nimamo ničesar za izgubiti, smo se odločile, da bo ena izmed nas z njim skušala navezati stik. "Če ne drugega, bomo dobile vsaj selfie z njim," smo se pošalile.

S kolegicami smo se odločile, da bom do njega stopila in stik navezala jaz. In res, tekom večera so se najine oči med plesom na plesišču večkrat ujele in zdelo se je, kot da bi usoda želela, da se spoznava.

Ko se je noč že prevesila v zgodnje jutro, mi je ponudil svojo roko, se mi predstavil in mi na uho zašepetal, da si me je celo noč ogledoval.

Nikoli si nisem mislila, da se bom z njim pogovarjala, kaj šele, da me bo osvajal in mi govoril zadeve, ob katerih mi je postalo fizično toplo.

Ob slovesu mi je nato v telefon vstavil svojo telefonsko številko ter me poljubil na usta, tako da je delček moje rdeče šminke ostal na njegovem obrazu, ko sva se poslovila.

Kljub temu, da sem pričakovala, da se bo najina skupna pot tisto noč zaključila, me je že naslednji dan kontaktiral in mi obljubil, da se bova po koncu poletja ponovno srečala, tokrat pri njemu doma, ter se bolj intimno podružila.”

Preberite več na Cosmopolitan.si