V ljubezni centimetri niso pomembni

Kraljica Elizabeta II in princ Philip. (foto: Ken Goff Rota/Goff Photos/Profimedia) Ken Goff Rota/Goff Photos/Profimedia
Vir: Story
7. 12. 2019

Velikost ni pomembna. Tako vsaj pravijo in nekateri vplivni zvezdniški pari to le še potrjujejo. Da pa ne bo pomote – tokrat govorimo o tistih manj žgečkljivih centimetrih. Spoznajte slavne pare, ki so dokazali, da izdatna razlika v višini ni ovira za pravo ljubezen.

Shakira (157 cm) in Gerard Piqué (194 cm)

Svetovna superzvezdnica Shakira in španski nogometaš Gerard Piqué se na prvi pogled zdita, kot da sta z različnih planetov. A njuna ljubezen je tako izdatna kot njuna razlika v višini. Spoznala sta se leta 2010 na snemanju spota za Shakirino skladbo Waka waka, takrat uradno pesem svetovnega prvenstva v nogometu. Skoraj deset let pozneje sta Shakira in Gerard še vedno ujeta v pravljično romanco, svoje idilično družinsko življenje, ki ga dopolnjujeta še sin Milan in hčerka Sasha, pa seksi pevka rade volje deli s svojimi 60 milijoni sledilcev na Instagramu.

Mila Kunis (163 cm) in Ashton Kutcher (189 cm)

Ashton Kutcher je najprej računal na razliko v letih, zdaj računa na razliko v višini. Simpatični parček, ki ga pogosto ulovijo na rdeči preprogi, je kar nekako logična posledica njunega dolgoletnega druženja na snemanju komične serije Oh, ta sedemdeseta (That '70s Show). Tam sta se tudi prvič spoznala, zdaj že davnega leta 1998. Ashton in Mila Kunis sta na zmenke začela hoditi leta 2012, kmalu po koncu Ashtonovega prvega zakona z Demi Moore. Z Milo sta se potem poročila leta 2015, nedavno tega pa sta z duhovitimi objavami na Instagramu zanikala govorice, da je njuna skupna pot končana.

Kraljica Elizabeta II (155 cm) in princ Filip (183 cm)

93-letna britanska kraljica Elizabeta II danes bojda v višino meri 155 cm – kar pa naj bi bilo 8 centimetrov manj kot leta 1952 na njenem veličastnem kronanju, ko je merila 163 cm. Njen mož, princ Filip, s katerim je poročena že več kot 70 let, v višino meri precej več, a kljub temu ni najvišji v kraljevi družini. Princ William in vojvodinja Kate sta najvišji par v kraljevi družini – prinčevih 191 centimetrov in 175 centimetrov višine vojvodinje Kate ju postavlja tudi pred nekoliko manjšega princa Harryja (186 cm) in vojvodinjo Meghan (168 cm).

Mary-Kate Olsen (157 cm) in Olivier Sarkozy (190 cm)

Nekdanja otroška zvezdnica Mary-Kate Olsen, ki je s sestro dvojčico blestela v komični seriji Polna hiša (Full House), v svojih odraslih letih bolj kot z velikanskim možem pritegne poglede z dodelanim in unikatnim osebnim slogom. 33-letna igralka, ki je postala modna oblikovalka, se je s 50-letnim bratom nekdanjega francoskega predsednika Nicholasa Sarkozyja poročila na skrivni poroki v New Yorku leta 2015. Zasebno življenje še danes raje skrbno skrivata pred javnostjo.

Aljaž Škorjanec (183 cm) in Janette Manrara (152 cm)

Slovenski profesionalni plesalec in koreograf Aljaž Škorjanec, ki je svetovno slavo požel tudi z nastopom v britanskem šovu Strictly Come Dancing, je v srce lepotici iz Miamija Janette Manrari priplesal kmalu po njunem prvem srečanju v londonskem plesnem studiu leta 2010. Njuna bajna poroka ju je leta 2017 popeljala od Londona prek Slovenije do Floride.

Will Smith (188 cm) in Jada Pinkett Smith (152 cm)

Skupaj sta že pohvalnih 21 let, čeprav bi se njuna skupna zgodba lahko začela že malce prej. Čeprav dokazujeta, da razlika v višini ni ovira pri njuni ljubezni, pa so producenti odmevne TV-komedije Princ iz Bel Aira leta 1997 prepričljivo odslovili Jado s snemanja, češ da je premajhna, da bi lahko v seriji igrala punco Willa Smitha. Danes imata dva že praktično odrasla otroka: 21-letnega Jadena in 18-letno Willow, pred kratkim pa sta za Willov 50. rojstni dan skupaj skočila s padalom.

Reese Witherspoon (156 cm) in Jim Tooth (185 cm)

Za malo blondinko Reese Witherspoon vsekakor drži, da dragocene stvari pridejo v malih embalažah. 43-letna igralka, ki smo jo nazadnje občudovali v fantastični seriji Majhne laži (Big Little Lies), s svojim možem, sicer zvezdniškim agentom, radostno deli skupno srečo na svojem Instagram profilu (kjer ima kar 20,2 milijona sledilcev). Leta 2021 bosta praznovala 10. obletnico poroke, Reese pa pravi, da je ključ do dolgotrajne romantike v tem, da s svojim partnerjem nikoli ne nehaš hoditi na zmenke. Zato je na Instagramu objavila tudi njuno skupno fotografijo iz Pariza s pripisom 'Zmenek v Parizu'.

Nova Story že v prodaji

Story